1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2014 16:20

Η ανταμοιβή της MVP Ευδοξίας Αργυροπούλου (video)

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Θήρας κι η Ευδοξία Αργυροπούλου ήταν αυτή που κέρδισε τον τίτλο της MVP της 1ης αγωνιστικής μετά από ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν οι προπονητές της Α1 Γυναικών.
Η 28άχρονη ακραία ήταν η πρώτη σκόρερ της Ένωσης με 22 πόντους (20/37 επιθέσεις, 1 άσο, 1 μπλοκ) και πήρε το καλύτερο δώρο γενεθλίων (γεννήθηκε στις 24/10/1986) καθώς έγινε και η πρώτη αθλήτρια που απόλαυσε τις υπηρεσίες του 'Ioannis hair & beauty team'.

Το κομμωτήριο στο Κολωνάκι, που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ιωάννη Φουρλιά με τον Φώτη Γιαννιώτη και έχει εξελιχθεί στο νέο ισχυρό brand στο χώρο της ομορφιάς, βρίσκεται και στο πλευρό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην MVP κάθε αγωνιστικής κι αναδεικνύοντας με έναν ξεχωριστό τρόπο τη φυσική ομορφιά των αθλητριών.

Η συνεργασία όμως της ΕΟΠΕ με τα Ioannis hair & beauty team δεν σταματά μόνο στην περιποίηση της MVP της Α1 Γυναικών, καθώς το κατάστημα του Κολωνακίου προσφέρει 30% έκπτωση σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του βόλεϊ.

«Πέρα από αθλήτριες είμαστε και γυναίκες κι αυτή η συνεργασία της ΕΟΠΕ είναι πραγματικά αξιέπαινη. Ήταν ένα τρίωρο που άξιζε και με το παραπάνω γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να σε περιποιούνται οι ειδικοί», είπε μεταξύ άλλων η MVP της 1ης αγωνιστικής και συμπλήρωσε για το αγωνιστικό κομμάτι: «Η πρεμιέρα είχε πολύ άγχος, αλλά με τη βοήθεια του κόουτς, των συμπαικτριών μου και του κόσμου φτάσαμε στη νίκη, ενώ κι η προσωπική μου διάκριση είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε όλη ομάδα».

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ομοσπονδία, με τις στιγμές χαράς και απόλαυσης της νέας άσσου της ΑΕΚ...

Media

4 σχόλια

  • Comment Link reth Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 20:34 posted by reth

    Mε μια επίσκεψη στο άρθρο "με τίτλο Ο ΟΠΕΡ επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή" της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ θα διαπιστώσετε πως έχουν βγει στατιστικά.Επιπλέον υπάρχει μια διόρθωση στα στατιστικά του αγώνα Παναθηναϊκός-Πανναξιακός με την προσθήκη της Διώτη.

  • Comment Link oti-na-nai Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 12:58 posted by oti-na-nai

    Το κείμενο (της ομοσπονδίας) αντί να παρουσιάζει την MVP, παρουσιάζει το ... κομμωτήριο!

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 23:08 posted by AEKVCfan

    τα αποτελέσματα αν δεν κάνω λάθος δεν βγαίνουν μέσω στατιστικών, όπως συνέβη και πέρσι!!

  • Comment Link ELOS Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 15:47 posted by ELOS

    ΣΤΟ ΟΠΕΡ-ΗΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑΤΣ .ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ MVP ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ