1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2014 12:48

Η «νέα» και ο «μεγάλος»

Το πρωτάθλημα της Volleyleague ξεκινάει και η ΜΕΝΤ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο της αγώνα στην κορυφαία κατηγορία (1η αγωνιστική, 25/10, 19.00. Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κουτσούλας). Η ομάδα της Τούμπας ζει ημέρες δόξας και η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή Σπύρο Γκολίτση που από το 2003 βρίσκεται στον σύλλογο με το όραμα της ανόδου. Πλέον η αποστολή του έχει γίνει πιο δύσκολη και είναι αναγκασμένο να ψάξει τον τρόπο για να παραμείνει η ομάδα της κατηγορία.


Η διοίκηση έχει κάνει βήματα προόδου μέσα σε λίγους μήνες με τη δημιουργία ΤΑΑ και τις μεταγραφές των πρώτων ξένων στο τμήμα. Η προετοιμασία τελείωσε και στο Λιγκ Καπ η ΜΕΝΤ έδειξε πως δεν θα γίνει σάκος του μποξ. Μάλιστα έχει κενές δύο θέσεις ξένων και ανα πάσα στιγμή μπορεί να «οπλιστεί» σε όλες τις γραμμές. Ο Τζούλιαν Μπίσετ είναι ο πρώτος αθλητής που θα αγωνιστεί στην Volleyleague και κατάγεται από τη μακρινή νήσο Αγία Λουκία. Μαζί με τον Ιταλό πασαδόρο Ματέο Πάρις αποτελούν ένα ισχυρό δίδυμο, ενώ ο Χαράλαμπος Σακόγλου ως διαγώνιος βάζει στοίχημα καριέρας να διακριθεί ως διαγώνιος και στην Volleyleague. H έλευση του Ζένια Γκόρτσανιουκ την τελευταία στιγμή σε συνδυασμό με την παρουσία του Δημήτρη Χατζηηλιάδη και του έμπειρου Γιώργου Κνάπεκ δημιουργεί καλή τριάδα στην υποδοχή.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος από τη σεζόν 2010-11. Ηταν 22 Οκτωβρίου του 2010 όταν μάλιστα είχε νικήσει τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά με 3-2 σετ. Οι πράσινοι θα επισκεφθούν για πρώτη φορά το γήπεδο της ΜΕΝΤ και θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα που θα δώσει... φτερά στην ομάδα για να μην έχει τις περιπέτειες των τελευταίων ετών. Με Στιβαχτή στην πάσα, διαγώνιο τον Πολωνό Καμίνσκι και ακραίους τους Κουκ, Πρωτοψάλτη θα βασιστούν οι «πράσινοι» ενώ μεγάλες κόντρες αναμένεται να γίνουν στο κέντρο με τους Χόι, Πανταλέων. Το βάπτισμα του πυρός ως βασικός λίμπερο θα πάρει και ο Πολυχρονιάδης που από αγώνα σε αγώνα αποκτά όλο και μεγαλύτερη ποιότητα.

«Σερβίς και μπλοκ θα κρίνουν το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Έχω δει τον Παναθηναϊκό σε βίντεο και μου αρέσει σαν ομάδα. Είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες σε σημεία κλειδιά. Ο Στιβαχτής έχει δώσει διαπιστευτήρια στην κατηγορία και διαχειρίζεται καλά την πίεση. Ο διαγώνιος είναι ψηλός και δυνατός και οι κεντρικοί του Παναθηναϊκού πολύ δυνατοί και έμπειροι. Σε σερβίς και μπλοκ και θα κριθεί κυρίως η μεταξύ μας αναμέτρηση».


«Δύσκολες οι πρεμιέρες»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την πρεμιέρα με τη ΜΕΝΤ: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες για όλες τις ομάδες σε κάθε θέση. Η δυσκολία αυξάνεται επειδή ο αντίπαλος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Οι νεοφώτιστοι ξεκινούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και μεγάλο πάθος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Οι δύο αγώνες που δώσαμε στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε των προκλήσεων».

Διαβάστε επίσης: 

Η «σταχτοπούτα» ΜΕΝΤ

Γκολίτσης: «Χρόνια περιμέναμε αυτή τη στιγμή»

Να ξεπεράσει τα δύσκολα

Ανδρεόπουλος: «Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα»




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ