1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2014 23:04

Παβλίσεβιτς: «Όμορφο βόλεϊ και εξάδα»

Ο Ράκτο Παβλίσεβιτς προέρχεται από την παραδοσιακή σερβική σχολή και κλήθηκε να φτιάξει τη νέα ομάδα του Φοίνικα Σύρου με διαφορετική φιλοσοφία και με ανανεωμένο ρόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο Σέρβος τεχνικός καλείται και ο ίδιος να ανταποκριθεί και να προσαρμοστεί στη δύσκολη ελληνική πραγματικότητα και να βρει το ελιξήριο της... μακροζωίας εντός 4αδας για την ομάδα του.

Πως βλέπετε το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, μετά και τους αγώνες του Λιγκ Καπ;

«Θα είναι δυνατό φέτος το πρωτάθλημα και θα γίνουν πολλές εκπλήξεις. Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι δυνατές και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Για την δική μου ομάδα είμαι ευχαριστημένος από τα φιλικά που έχουμε δώσει αλλά και από τους δύο αγώνες στο Λιγκ Καπ. Νικήσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Κηφισιά. Με τον Ολυμπιακό δεν περιμέναμε να κερδίσουμε, όπως δεν περιμέναμε επίσης να πιάσει τόσο καλή απόδοση».

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει με την διοίκηση;

«Καταρχήν θέλουμε να παίξουμε όμορφο βόλεϊ και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος που έχουμε θέσει για αρχή, είναι να πλασαριστούμε τουλάχιστον στις πρώτες έξι θέσεις. Αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν, να πάμε στο φάιναλ-4 του πρωταθλήματος».

Ποιες ομάδες πιστεύετε ότι έχουν το προβάδισμα για είσοδο στην τετράδα;

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός. Προβάδισμα έχει ο ΠΑΟΚ άσχετα που δεν τα κατάφερε στο Λιγκ Καπ. Ο Εθνικός πιστεύω έχει πολύ καλή ομάδα και θα βρίσκεται και αυτός στην τετράδα, όπως και η Κηφισιά. Μετά πιστεύω ότι ακολουθούμε εμείς, ο Παμβοχαϊκός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Οι υπόλοιπες ομάδες πιστεύω θα παλέψουν για την αποφυγή των πλέι άουτ».

Πόσο δύσκολη θα είναι η πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία;

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έκανε καλές μεταγραφές κι έχει πολύ καλό προπονητή. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και οι πρώτοι αγώνες είναι ξεχωριστοί. Το Λιγκ Καπ είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση, για να έχουμε και αυτοπεποίθεση για την δύσκολη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ