1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2014 18:32

«Kαι για το γόητρο ο Πανναξιακός» (video)

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα γυναικών στο βόλεϊ και ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας στο παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων στα μεγάλα σαλόνια. Ουσιαστικά είναι το πρώτο τους παιχνίδι σε επίσημο επίπεδο και ο Πανναξιακός ανοίγει τη σειρά αγώνων για φέτος στο γήπεδό του με ντέρμπι σε επίπεδο Κυκλάδων.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς και η Άννα Σαλούστρου (γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της) έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκαν όχι μόνο στο παιχνίδι που έρχεται (Σάββατο 25/10, 18:30) αλλά και στον αγώνα της πρεμιέρας όπου ο Πανναξιακός ΑΟΝ μη παίζοντας πολύ καλά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη με 3 -0.

Ο Ζόραν Κοβάζιτς ανάμεσα στα άλλα δήλωσε ότι «είναι ένα τοπικό ντέρμπι και τίποτα περισσότερο, θέλω από τις αθλήτριες μου ένα δυνατό αγώνα αλλά με λιγότερα λάθη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ο αγώνας της πρεμιέρας αποτέλεσε μία μικρή αρνητική έκπληξη για εμένα, δείξαμε περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλό μας, όμως είναι κάτι φυσιολογικό από τη στιγμή που η προετοιμασίας μας ήταν μικρή και είχαμε τέσσερα φιλικά. Αυτό που ζητάω από τις αθλήτριες μου είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε και παρά το γεγονός ότι για όλους είναι σημαντικό το αποτέλεσμα αυτό που θα πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι μπροστά μας έχουμε έναν μαραθώνιο και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι»

Η Άννα Σαλούστρου από την πλευρά της επιβεβαίωσε τα περί σεβασμού απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα λέγοντας ότι «βρεθήκαμε σε ένα γήπεδο όπου η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική κι εμείς σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας και δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας, τον αδικήσαμε με την εμφάνισή μας. Έχοντας ζήσει τρία χρόνια σε νησί (σ.σ. Κρήτη) ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε τοπικά ντέρμπι και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπερασπιστούμε τον σπίτι μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με τη νίκη. Κανείς δεν θέλει να χάνει, η νίκη σου ανεβάζει την ψυχολογία και θα δώσουμε ότι μπορούμε ώστε να εμφανιστούμε ως ομάδα. Και θεωρώ ότι είναι θέμα γοήτρου η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Media

8 σχόλια

  • Comment Link naxioths2 Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 12:38 posted by naxioths2

    Naxioti πσεφτικε... Εμεις εχουμε σοβαρες πεκτριες οχι σαν της δικιες σου που ολλο χαχα και φοτο μου εισται. Ετσι θα της βλεπεις καθε βδομαδα να τρελενεσε.

  • Comment Link Ημαρτον Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 06:44 posted by Ημαρτον

    Πραγματικά θά ήθελα νά γνωρίσω τούς δασκάλους πού είχατε στά σχολεία σας.Σίγουρα Ελληνικά μαθαίνατε?Πάντως σάς συγχαίρω γιά τό θράσος πού έχετε νά γράφετε.

  • Comment Link Θ7 Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 06:03 posted by Θ7

    Φίλε ΑΕΚΤΖΗΣ θά διαφωνήσω μόνο σέ ένα πράγμα, ο προπονήτής έχει τήν απόλυτη ευθύνη γιά τό ρόστερ,φέτος στήν Νάξο - δέν ξέρω άν έχει σχέση η έλειψη τού Τουρσούγκα - αλλά η επιλογή τού ρόστερ θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον .....ατυχής.Ακραίες χωρίς υποδοχή,κέντρο επιεικώς προβληματικό καί λίμπερο γιά Α2 καί πολύ λέω.Επειδή στό νησί είναι άπειροι αλλά όχι κουτοί άν ο Σέρβος δέν κάνει τίποτα μαγικά τόν βλέπω πάλι να προπονεί αναπτυξιακά.

  • Comment Link naxiotis Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 21:37 posted by naxiotis

    I SALOYSTROY GIATI EXEI TETOIO SOVARO YFOS OTAN APANTAEI? NOMIZEI OTI EINAI O PROEDROS H OTI PAIZEI SE KAMIA TOYRKIA? TOPIKO EPAIZES KOPELA MOY PERYSI KAI PIO PRIN STO RETHYMNO! IREMISE LIGO! KAI AYTOS O KOVASITS PIA! NEA MODA OI DILOSEIS KATHE VDOMADA PAREA ME MIA PAIKTRIA? RE AFISTE TIS DIMOSIES SXESEIS KAI KANTE TIPOTA TIS PROKOPIS MESA STO GIPEDO!

  • Comment Link AEKTZHS Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 13:08 posted by AEKTZHS

    σιγα ρε παιδια να μην αλλαξουν προπονητες υπομονη χρειζετε , καινουργειες ομαδες ειναι οι διοικησης εχουν επιλεξη τους καλυτερους και περιμενουν , εξαλου δεν πρεπει να αλλαξουμε τα ελληνικα δεδομενα για οτι συμβαινει παντα φταιει ο προπονητης .....??? η προπονητρια της σαντορινης δεν ανεβασε την ομαδα , στην Α1, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΤΗς ΝΑΞΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗς ΚΟΥΛΕς , ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΕΜΠΤΟς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗς .......ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗς ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ,ΣΟΒΑΡΕς ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗς ΚΟΙΝΗΣΗς ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ