1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2014 22:55

«Υπομονή, μια ήττα δε λέει τίποτα»

Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής, για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ωστόσο αυτό δεν «χάλασε» τις παίκτριες του Ηρακλή, που διατηρούν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν.
Το ματς με τον ΟΠΕΡ ήταν το πρώτο επίσημο με τη φανέλα του Ηρακλή για τη Μαρία Παλτιμσίζογλου. Η λίμπερο του Ηρακλή, μιλώντας στο BlueArena, τόνισε ότι μπορεί η ομάδα να έπεσε με την ήττα λίγο ψυχολογικά, αλλά θα ανακτήσει και πάλι δυνάμεις.

-Πώς ήταν το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα;

«Ήταν περίεργη αίσθηση. Το ταξίδι ήταν κουραστικό όπως και το ταξίδι της επιστροφής και η ήττα το έκανε περισσότερο κουραστικό».

-Τι έκρινε το αποτέλεσμα;

"Η υποδοχή, τα ατομικά μας λάθη και λάθη στη συνεννόηση".

-Όταν κάνατε το 2-1, πιστέψατε ότι μπορούσατε να "γυρίσετε" το παιχνίδι;

"Εννοείται ότι το πιστέψαμε ότι μπορεί να γυρίσει αλλά από δικά μας λάθη, αυτό δεν έγινε. Χρειάζεται πίστη, ικανότητες έχουμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ακόμη δεν έχουμε δείξει τίποτα. Με πίστη και υπομονή για να παραμείνει δυνατός ο Ηρακλής".

-Τώρα, για το επόμενο παιχνίδι με την Ηλιούπολη;

"Ξεχνάμε το προηγούμενο παιχνίδι, το αφήνουμε πίσω. Συσπειρωνόμαστε και γινόμαστε πιο δυνατοί, πάμε να χτυπήσουμε το επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι αντίπαλοι είναι σημαντικοί. Δεν υποβαθμίζουμε κανένα απλά διαφέρει η στρατηγική που ακολουθούμε με τον κάθε έναν χωριστά".

-Παρά την ήττα, τι κρατάς από τον αγώνα;

"Κρατάω ότι είμαστε μια οικογένεια, μια παρέα και όλοι -όλοι- στην ομάδα θα μείνουμε ενωμένοι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Η συνεργασία προπονητή και κοριτσιών είναι εξαιρετική και όλοι θα κρατήσουμε τον Ηρακλή εκεί που πρέπει".

"Θεωρώ και πιστεύω ότι χρειάζεται υπομονή, συνεργασία, οικογενειακό κλίμα, ενότητα. Μία ήττα δε σημαίνει τίποτα και θα συνεχίσουμε δυνατά".

1 σχόλιο

  • Comment Link κακούλης Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 06:13 posted by κακούλης

    Οταν χάνεις με αυτό τόν τρόπο απο ΑΥΤΟΝ τόν ΟΠΕΡ ετοίμαζε μαζί με τήν οικογένεια-παρέα κ.λ.π τού Ηρακλή τίς βαλίτσες σου γιά να κάνεις παρέα ή να αντικαταστήσεις τόν άλλο Ηρακλή ...........τής ΑΘΗΝΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ