1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2014 19:59

«Σωσίβιο» από την ΠΑΕ

Τη... δωδεκάτη ώρα και ενώ το ενδεχόμενο της διάλυσης ήταν πλέον υπαρκτό στο τμήμα βόλεί ανδρών της ΑΕΚ, έφτασε σωσίβιο από την ΠΑΕ.

Μετά τα όσα έγιναν στο Λιγκ Καπ και μπροστά στο ενδεχόμενο να ακυρωθούν οι μεταγραφές των τεσσάρων ξένων που δηλώθηκαν εμπρόθεσμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης υποσχέθηκε να καλύψει τα περίπου 8.000 ευρώ που απαιτούνται για το υπόλοιπο 50% των παραβόλων των μεταγραφών, ενώ υποσχέθηκε βοήθεια στο μέτρο του δυνατού και όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητες της ομάδας ποδοσφαίρου.

Η παρέμβαση του Ασλανίδη που πήρε το χρίσμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και η συγκρότηση του νέου ΔΣ με την παρουσία και του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου δημιουργεί προσδοκίες στήριξης της ομάδας.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο υπεύθυνος του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής, ο οποίος σήκωσε τον σταυρό του μαρτυρίου τις προηγούμενες μέρες και πλέον περιμένει τη βοήθεια για να μη διαλυθεί η ομάδα πριν μπει στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα δίνει τη δική του μάχη και διαβεβαιώνει πως οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν και παραμένουν μια γροθιά.

«Ελπίζω αύριο να τελειώνουμε με τις πληρωμές των συμβολαίων και να μπούμε στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Αρη το Σάββατο στη Μίκρα χωρίς προβλήματα. Μέσα στην ομάδα έχουμε καλο κλίμα και είμαστε ενωμένοι. Η ΑΕΚ πιστεύω πως είναι μεγάλος σύλλογος και δεν θα αφήσει την ομάδα να διαλυθεί. Ο κύριος Ασλανίδης μάς υποσχέθηκε βοήθεια και τον ευχαριστούμε» είπε ο Ελγκέτα, ενώ για το επεισόδιο με τον τεχνικό της Ορεστιάδας Κώστα Δεληκώστα είπε: «Η φάση στο φινάλε του 4ου σετ ήταν υπέρ της ΑΕΚ και θα τελείωνε ο αγώνας 3-1 υπέρ μας. Στεναχωρήθηκα με την αντίδραση του Δεληκώστα, αλλά μετά που ο κόουτς μου ζήτησε συγγνώμη για μένα το θέμα έληξε».

1 σχόλιο

  • Comment Link AEK 4EVER Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 23:17 posted by AEK 4EVER

    ααα τελικά είναι τα παράβολα των ξένων και όχι το παράβολο προς την Διεθνή Ομοσπονδία;; γιατί η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ τις προάλλες αυτό έλεγε. ααχχχ!!!!! έχετε χάσει τον μπούσουλα νομίζω στο συγκεκριμένο τμήμα και ξεχνάτε μέχρι και το πόσες φορές έχει παραιτηθεί ο κύριος Μακρής! αστεία πράγματα.. μπακάλικο το καταντήσατε! μακάρι να βοηθήσει ο Ασλανίδης αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη... ο προγραμματισμός μιας σοβαρής ομάδας ξεκινάει από την στιγμή που τελειώνει το πρωτάθλημα και όχι μέσα Αυγούστου, μετά τις διακοπούλες μας!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ