1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2014 19:49

Γιάτσης: «Πρόκριση... λαχείο»

Η νίκη του Αρη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 στο Λιγκ Καπ δεν ήταν μια απλή νίκη.

Με δεδομένο το μπάτζετ και του στόχους των δύο ομάδων αλλά και την προετοιμασία που έχουν κάνει συνιστά μια τεράστια έκπληξη που ο τεχνικός του Αρη και πρώην του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης χαρακτήρισε «θαύμα» που το παρομοίασε με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την ΑΕΚ τη σεζόν 2013-14: «Ηταν ένα θαύμα αν αναλογιστούμε πως η ομάδα μας είναι ακόμα ανέτοιμη, καθυστερήσαμε να κάνουμε μεταγραφές, έχουμε μόνο έναν ξένο και αυτόν ανέτοιμο και ο στόχος μας είναι η παραμονή. Είχαμε απέναντί μας ένα φαβορί τίτλου όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας είπα στους παίκτες μου: Είστε ανθεκτικοί χαρακτήρες, έχετε βιώματα, κρατήστε τακτική και έχετε πίστη στην ομάδα».

Πόσο θα σας βοηθήσει αυτή η επιτυχία;

«Το ότι είμαστε μέσα στο φάιναλ-4 δημιουργεί προσδοκίες. Η ΑΕΚ χτίστηκε από τον ενθουσιασμό για το Κύπελλο που πήρε στο Λιγκ Καπ. Περιμένω οι υποσχέσεις που πήραμε από τη διοίκηση και τους υποστηρικτές μας να γίνουν πράξη. Αν δουν το βόλεϊ ως ανεξάρτητο τμήμα από τα προβλήματα που έχει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τότε ο Αρης θα πάει καλά. Το τμήμα κάνει προσπάθεια εξυγίανσης για να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία».

Πικράθηκες που δεν σε κράτησε ο ΠΑΟΚ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν;

«Δεν ξέρω τους λόγους που δεν μου ανανεώθηκε το συμβόλαιο, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν έχω παράπονο από τον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Ανδρέου. Είχαμε άψογη συνεργασία, επαγγελματικά. Πέρυσι όταν πήγα στον ΠΑΟΚ υπήρχε απογοήτευση στην ομάδα από την απώλεια του τίτλου και δεν ήταν εύκολο να αντιστραφεί το κλίμα. Η ουσία είναι πως κι εγώ και ο Αρης θέλαμε να συνεργαστούμε πάλι. Στο παρελθόν κάναμε μεγάλα πράγματα με την 4η και 6η θέση».

Εφημερίδα Goalnews

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ