1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2014 18:12

Νοκ άουτ και η Κοσμά!

Μετά τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου άλλη μια παίκτρια του Ολυμπιακού, η Σοφία Κοσμά βγαίνει νοκ άουτ

αφού θα κάνει αρθροσκόπηση στο γόνατο, με τον γιατρό Κώστα Κολιτσόπουλο και ουδείς γνωρίζει πότε θα επανέλθει.

Έτσι ο Ολυμπιακός μένει με τρεις ακραίες, τις Βέσοβιτς, Μπραμπόροβα, Βλαχάκη και ο Γιάννης Νικολάκης αναγκάζεται να περάσει ως τέταρτη ακραία τη λίμπερο Ειρήνη Κοκκινάκη.

26 σχόλια

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 18:33 posted by aekfan

    Η κοσμά είναι παιχτάρα με ψυχή και μακάρι να αποθεραπευθεί. Τη θέλαμε πολύ στην άεκ και τη θέλουμε και στο μέλλον. Την τσίμα την αφήσαμε για να παίζει η μέντες με 4/23 στους τελικούς. Μην τα ρίχνουμε στους άλλους...

  • Comment Link red p Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 09:15 posted by red p

    AEKvcfan Κοσμα,Κωνσταντινου μπορει να μην ειναι οι καλυτερες αλλα σε πριτσινωσανε κανονικα και περυσι και προπερσυ.Φαντασου να ητανε και οι καλυτερες τι θα γινωτανε.Αν θυμαμαι καλα μαλιστα τη Κοσμα τη θεωρουσες καποτε σιγουρη στην Αεκ και ητανε διακαης σας ποθος.Μηπως κανω λαθος;Οσα τελικα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει μου φαινεται κρεμασταρια.

  • Comment Link tarifas13 Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 12:20 posted by tarifas13

    καλα για την τσιμα ξεραμε ότι είναι μια παικτρια που διακρινεται για τα επιθετικα της χαρισματα

  • Comment Link trifilara Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 09:54 posted by trifilara

    Αεκτζης τα ιδια λεγατε και για την Τσιμα μετα το 2ο χιαστο,και τωρα το φυσατε και δεν κρυωνει που ηρθε σ'εμας.Καθε παιγχνιδι ειναι και καλυτερη.Ετσι και η Κοσμα που ειναι φουλ επαγγελματιας θα γυριση απαλλαγμενη απο ενοχλησεις και θα ειναι και πολυ καλυτερη.Φαντασου δυδιμο Ζενια-Σοφια,οπως παλαιωτερα στο Μαρκοπουλο,που οι δυο τους πατησανε το γαυρο και του στερησαν το πρωταθλημα.Με μια μπομπα διαγωνια ας ξεχασουνε οι γαυροι τιτλους.Οι δυο τους μαζι και με τη Ρογκα θα εχουμε υποδοχη και αμυνα για σεμιναριο.Το νερο εχει μπη στο αυλακι,γιατι κι'ο Ρουσης γουσταρει το σχημα.

  • Comment Link panatha 13 Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 19:21 posted by panatha 13

    δωστε 3 εκατομμύρια και παρτε την

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ