1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2014 15:53

Η τεράστια δυναμική του βόλεϊ

Του Παναγιώτη Περπερίδη

Ένα από τα γεγονότα που πέρασαν ντούκου στην Ελλάδα τις τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ που φιλοξενήθηκε στην Πολωνία. Ποιο βόλεϊ... θα αναρωτηθείτε.

 

Το βόλεϊ που γέμισε όλα τα γήπεδα της Πολωνίας. Το βόλεϊ για το οποίο οι Πολωνοί (ένας λαός με πραγματική και σε βάθος αθλητική παιδεία) έβγαιναν στους δρόμους και γέμιζαν την fan zone από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα.

Ελάτε τώρα να κάνουμε τη σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ που φιλοξενήθηκε στην μπασκετομάνα Ισπανία. Τα παιχνίδια έγιναν (συγκριτικά) μεταξύ συγγενών και φίλων με εξαίρεση (ας πούμε) τους αγώνες της Ισπανίας και την πολυπληθή παρουσία των Φινλανδών που ξαφνικά αγάπησαν το άθλημα. Στο μπάσκετ ουδείς ουδέποτε μπορούσε να σκεφτεί ότι οι ΗΠΑ θα έχαναν το στέμμα. Στο βόλεϊ η Πολωνία τσάκισε την μεγάλη Βραζιλία, κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ