1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2014 12:52

Καλά... Χριστουγεννα με Πίκοκ, ψάχνει πασαδόρο η ΜΕΝΤ

>Δυσάρεστη τροπή πήρε η συνεργασία της ΜΕΝΤ με τον Αυστραλό πασαδόρο Χάρισον Πίκοκ ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του λόγω προβλημάτων υγείας.
Μετά από τέσσερις μήνες συνεχόμενης δράσης στο Παγκόσμιο Λιγκ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ιδιαίτερα καταπονιμένος μετά την έλευση του στην Θεσσαλονίκη. Όπως διαπιστωθηκε πάσχει από περιοοστίτιδα κνημιαίας ακρολοφίας και ο χρόνος αποθεραπείας του κυμαίνεται από 6 - 8 εβδομάδες γεγονός που οδήγησε την από κοινού λύση του συμβολαίου.

Η ΜΕΝΤ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου πασαδόρου τουλάχιστον ως την μεταγγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου όπου ο αθλητής αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση και να επιστρέψει στην ΜΕΝΤ καθώς επιθυμία και της ΜΕΝΤ αλλά και του αθλητή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyfun Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 14:18 posted by volleyfun

    τεράστια απώλεια για τη μεντ άλλα και για το ελληνικό πρωτάθλημα. ας ελπίσουμε να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα τέτοιους παίκτες τους χρειαζόμαστε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ