1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2014 22:01

Πρώτο δείγμα θετικό για την Ελπίδα

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας στον πρώτο της αγώνα προετοιμασίας, που έδωσε στο Ωραιόκαστρο για το τουρνουά ΑΘΛΟΡΑΜΑ 2014. 

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη επιβλήθηκε χωρίς μεγάλη δυσκολία του γηπεδούχου και διοργανωτή ΔΑΣΩ με 3-0 (25-15, 25-21, 25-21), αν και αγωνίστηκε χωρίς τις Ιακωβίδου και Καραμούτσα. Μάλιστα, ο τεχνικός της Ελπίδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του. Αντίπαλος στον τελικό της Κυριακής θα είναι ο νεοφώτιστος στην Α2, Ερμής Δράμας, που επικράτησε του ΕΟ Σταυρούπολης με 3-2.

"Αν και η ομάδα είναι κουρασμένη από την προετοιμασία, σταθήκαμε καλά, χωρίς να κάνουμε λάθη. Αυτό δείχνει ότι ξεκινάμε τη χρονιά καλύτερα από πέρυσι, αλλά δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα φιλικό ματς", δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης. Ο τεχνικός της Ελπίδα χρησιμοποίησε τις Κ. Μπολέτου, Βουγιουκλίδου, Σεφεριάδου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη, Δάκου, Ντολοπούλου, Μ. Μπολέτου, Δροσοπούλου, Τζεϊρανίδου, Καρακατσιάνη, Κουτούλα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 21/9:

18.00: Ελπίς - Ερμής Δράμας (Τελικός)

20.00 :ΕΟΣ - ΔΑΣΩ (Μικρός Τελικός)

as-elpis.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ