1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
27-08-2014 23:11

Κώστας Αρσενιάδης: «Δεν θέλουμε να μας παραπλανήσει η περσινή πορεία» (video)

Με χαμηλούς στόχους ξεκινά την σεζόν η Κηφισιά σύμφωνα με τον προπονητή της, Κώστα Αρσενιάδη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν πρέπει να τους παραπλανεί η περσινή επιτυχία.

«Η Κηφισιά όπως πέρυσι, έτσι και φέτος δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Η διοίκηση είναι αρκετά σοβαρή ώστε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και να μην υπάρχει καμία οφειλή. Τα οικονομικά προβλήματα στο βόλεϊ υπάρχουν λόγω απώλειας χορηγών.

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για εμάς διοικητικά. Ο πρόεδρος έδειξε εξαιρετικές ικανότητες στο να χειριστεί οικονομικά θέματα και τον ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως και φέτος θα γίνει το ίδιο.

Η χρονιά είναι καινούρια και δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο στόχο εκτός από την παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν θέλουμε να μας παραπλανήσει η περσινή πορεία, που ήταν μία ευχάριστη έκπληξη και για εμάς και για άλλους. Η ομάδα δεν είναι ακόμη φτιαγμένη για να βάλει στόχους, πρέπει πρώτα να τελειώσει η οργάνωση της στον αγωνιστικό τομέα και μετά μπορούμε να μιλήσουμε.

Δεν νομίζω ότι θα καλύψουμε την τρίτη και τέταρτη θέση των ξένων. Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν ξένο, και θα ξεκινήσουμε τη σεζόν έχοντας το πολύ δύο. Με τον Φερέρα έχουμε συζητήσει και έχουμε κάνει κάποιες προφορικές συμφωνίες, θα δούμε τι θα γίνει.

Τα φιλικά θα έρθουν μετά τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ