1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 21:54

Ένας γίγαντας για τον Παμβοχαϊκό

Την περίπτωση του πανύψηλου Sime Vulin φέρονται να εξετάζουν στον Παμβοχαϊκό, όταν (επιτέλους) οριστικοποιηθεί η υπόθεση του 4ου ξένου στις ομάδες της Volleyleague ΟΠΑΠ.

O θηριώδης Βούλιν, ύψους 2.11 (!), έχει μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων του Βραχατίου, ώστε να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο το Μάκη Κανέλλο, και να ορθώσουν ένα πραγματικό τείχος πάνω στο φιλέ.

Ο 31χρονος Βούλιν ξεκίνησε την καριέρα του στην Σίμπενικ, συνέχισε στην Μλάντοστ και την τριετία 2006-2009 έπαιξε στην Ιταλία για την Τάραντο. Μετά το πέρασμά του από την Ολλανδική Γκρόνιγκεν αγωνίστηκε στην Ζάμαλεκ (2011-2012) και πέρσι έπαιξε στη Γαλλία με την Αζαξιό.

1 σχόλιο

  • Comment Link PAMVO FAN Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 04:54 posted by PAMVO FAN

    Σας τα έλεγα ότι ο Πρόεδρος θα σπρώξει φέτος πολύ χρημα να ξανακάνει την Ομάδα μας ΜΕΓΑΛΗ.Ο παμβοχαικός θα κάνει φέτος πάταγο,θα δείτε τί κηδείες θα κάνει στου λεγόμενους μεγάλους του βολλει.Και όσο για μερικους εμπαθείς που λένε ότι χρωστάει σας ενημερώνω,μιας και έχω ιδία άποψη,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι αθλητές μας είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ και ας διαδίδουν οι κακεντρεχείς το αντίθετο για να μας δυσφημούν.Ο πρόεδρος μας τα ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ φέτος για να πάρουμε το Πρωτάθλημα φέτος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ