1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 21:44

Αρχή με τρέξιμο στο Γέρακα

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου 2014 η προετομασία της γυναικείας ομάδας volley του Γέρακα με μεγάλες προσδοκίες για τη φετεινή αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει στο στίβο του γηπέδου της Παλλήνης.

Στο δεύτερο στάδιο σε συνεργασία με ένα από τα καλύτερα εργομετρικά κέντρα, θα ακολουθήσουν Ειδικές Εργομετρικές Μετρήσεις (Καρδιοαναπνευστική αντοχή, Μυϊκή δύναμη, Μυϊκή αντοχή, Ευλυγισία, Σωματική σύσταση, Αλτικότητα, Ευκινησία, Τεστ ταχυδύναμης, Bosco test σε πλατφόρμα αισθητήρων κίνησης κλπ).

Τέλος, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί βάσει προγράμματος προετοιμασίας σάλας, στο Κλειστό Γήπεδο του Γέρακα με την καθοδήγηση του προπονητή Παναγιώτη Αρματά και των συνεργατών του.

Ο στόχος είναι η ομάδα volley μετά το τέλος της σημαντικής δουλειάς που θα γίνει στο στάδιο της προετοιμασίας, να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατόν φυσική και αγωνιστική κατάσταση εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία αυτή τη χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές αφ’ ενός με την προσθήκη μιας σειράς αξιόλογων παικτριών που προστέθηκαν στο δυναμικό της ομάδας, αλλά και με την παρουσία των αθλητριών που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, στελεχώνοντας πλέον τη γυναικεία ομάδα volley του ΟΦ Γέρακα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Διαβάστηκε 1521 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ