1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2014 18:39

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Για την αποφασή του να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στην ΕΑΠ μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή.

«Στην ΕΑΠ θα κλείσει ο κύκλος μου όπως πρέπει να κλείσει. Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω στην Παναχαϊκή» τόνισε και πρόσθεσε: «Μου ζητήθηκε από τον Αντώνη (σ.σ. Γεράνιο) να βοηθήσω την προσπάθεια στην ομάδα που ξεκίνησα το βόλεϊ. Ενιωσα την υποχρέωση να ανταποκριθώ στην πρόσκληση και να βοηθήσω τα νέα παιδιά της ΕΑΠ που έχουν πολύ ταλέντο και όλες τις προοπτικές για να κάνουν καριέρα. Ο χρόνος μου πλέον έχει περιοριστεί, είμαι οικογενειάρχης, έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σε υψηλό επίπεδο. Προτίμησα λοιπόν από το να κάθομαι σπίτι μου να προσφέρω όσο και όπως μπορώ στην ομάδα της ΕΑΠ και να βοηθήσω με την εμπειρία που έχω τα νέα παιδιά».

-Συνεπώς στην ΕΑΠ φέτος και μετά τέλος;
«Είπα και πριν ότι ξεκίνησα από την ΕΑΠ και θα τελειώσω στην ΕΑΠ. Αν ανέβει η ομάδα και μου ζητηθεί να βοηθήσω από κάποιο άλλο πόστο και μπορώ να το κάνω θα δούμε».

-Η Παναχαϊκή;
«Θεωρώ σίγουρη την επιστροφή στην Α1 Εθνική. Εχει δυνατό ρόστερ και πιστεύω ότι θα φτιάξει και καλή ομάδα. Εγώ είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψει στην Κατηγορία των μεγάλων. Στην Α2 Εθνική δεν υπάρχει αντιπάλος που να μπορεί να της δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Το είδαμε αυτό και προ διετίας όταν ήμουν και εγώ στην ομάδα και καταφέραμε να ανεβούμε χωρίς να χρειαστεί να πατήσουμε τέρμα το γκάζι».

Pelop.gr
Διαβάστηκε 1918 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ