1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 17:17

«Πάμε για πρωτιά με το Αιγάλεω»

Οι αθλήτριες Σοφία Κομβόκη (από Πανελλήνιο ΓΣ) και Κάσσυ Πρόκτερ (από Ηρακλή Κηφισιάς) συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα των Δυτικών προαστίων.

Στις πρώτες δηλώσεις φορώντας την .... προπονητική φανέλα της νέας τους ομάδας (μιας που ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ξεκίνησε εχτές την προετοιμασία του) δήλωσαν έτοιμες για σκληρή δουλειά, καλώντας τον κόσμο του Αιγάλεω να τους υποστηρίξει, με την παρουσία του στο γήπεδο.

της Μαρίας Γκιώνη

Αναλυτικά οι νέες αθλήτριες είπαν:

Σοφία Κομβόκη:

«Όσο αναφορά το βόλεϊ, ελπίζω μαζί με τις συμπαίκτριες μου, την προπονήτρια μας Αγγελική Αντωνιάδου αλλα και τους φίλους του Αιγάλεω με κόπο και σκληρή δουλειά να φτάσουμε ψηλά ξεπερνώντας της προσδοκίες μας.

Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο είμαι διατεθειμένη να δώσω τα μέγιστα και φέτος για το άθλημα που αγαπώ και ελπίζω να ικανοποιήσω της απαιτήσεις της προπονήτριας μου ώστε να μπορεί να με εμπιστευθεί

Ήρθα στην οικογένεια του Αιγάλεω γιατί κατά την διάρκεια που αγωνιζόμουν στην ομάδα του Παναθηναϊκού παρακολουθούσα την πορεία του Αιγάλεω και είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια. Επίσης ξέρω ότι είναι μια ομάδα που δουλεύει ιδιαίτερα με τα αναπτυξιακά τμήματα όσο και με το γυναικείο με συγκεκριμένους στόχους.

Ελπίζω ο κόσμος μας να μας στηρίξει και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε στην στήριξη υποσχόμενες αγωνιστικά, πολλά!»

Κάσσυ Προκτερ:

«Επιθυμώ να μάθω καλύτερο βόλεϊ, να εξελιχθώ σαν αθλήτρια και εννοείται να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα του Αιγαλέω που με δέχτηκε πρόσχαρα. Ελπίζω η φετινή χρονιά να φέρει τη νέα μου ομάδα σε υψηλότερη βαθμολογικά θέση από την περσινή.

Στην οικογένεια του Αιγάλεω με ώθησε το καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα και η σωστή δουλειά που έμαθα ότι γίνεται στις προπονήσεις. Επίσης, γνώριζα πως το κλίμα θα είναι φιλικό εξ αρχής με τις συμπαίκτριές μου και η συνεργασία θα έβαινε αβίαστα.

Θα ήθελα να πω στους υποστηρικτές του Αιγάλεω πως οι στόχοι μας είναι υψηλοί και η ομάδα είναι πρόθυμη να καταβάλει κάθε της προσπάθεια να πετύχει το στόχο της.

Καταθέτοντας την ψυχή της η κάθε μια για το άθλημα που αγαπάμε, το αποτέλεσμα δεν μπορεί από το να είναι το επιθυμητό. Πάμε για πρωτιά!»

sportsonair.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ