1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 16:46

Ξεκίνημα για γυναίκες και ακαδημίες στον Ολυμπιακό Βόλου

Τον απολογισμό της περασμένης, πρώτης χρονιάς για το βόλεϊ έκαναν στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έδωσαν και το σύνθημα εν' όψει της νέας σεζόν, τόσο στις γυναίκες, αλλά και στις ακαδημίες της ομάδας.
«Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που δημιουργήθηκε το τμήμα βόλεϊ στον ερυθρόλευκο σύλλογο.

Μια χρονιά στην οποία η παρουσία της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού τερμάτισε αήττητη στην 1η θέση και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για την Β' Εθνική, με ομάδες από την Κεντρική και Στερεά Ελλάδα.

Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου η γυναικεία ομάδα, ενισχυμένη και με νέες αθλήτριες που αποκτήθηκαν με μετεγγραφή, θα αρχίσει την προετοιμασία φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, για την νέα αθλητική περίοδο 2014-15.

Η πρώτη αυτή συγκέντρωση θα γίνει στις 18.30 η ώρα, στο πάρκο του Ασύλου, επί της Γ. Δήμου.

Άρχισαν επίσης οι εγγραφές για την νέα αθλητική χρονία και όσα κορίτσια είναι μαθήτριες Γ', Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτήτριες και γενικά όλες όσες θέλουν να ασχοληθούν με το όμορφο αυτό άθλημα και να μάθουν τα μυστικά του μέσα στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια, μπορούν καθημερινά να επικοινωνούν με τους προπονητές στα τηλέφωνα: 6939295859 και 6988683068».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ