1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 14:11

Αναστασίου: «Είμαστε έτοιμοι για Α1, δικαιούμαστε την άνοδο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Λίγο μετά τη βόμβα, περί αποχώρησης των Βριλησσίων από την Α1, ο πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ. Αναστασίου μίλησε στο kifissia24.gr, για τις ελπίδες του ΖΑΟΝ για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, άνοδο την οποία η ομάδα του θεωρεί πως δικαιούται.

«Μετά την επίσημη ανακοίνωση των Βριλησσίων πως δεν θα κατεβάσει ομάδα στην Α1 Βόλει Γυναικών, θα ήθελα να δηλώσω τα κάτωθι. Ο Ζ.Α.Ο.Ν. ΚΗΦΙΣΊΑΣ, με πλήρη συναίσθηση της κατάστασης δηλώνει με τον πλέον ευθαρση τρόπο ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Γυναικών. Από την θέση του Προέδρου μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαστε καθόλα έτοιμοι, οικονομικά αυτάρκεις και με ενα ρόστερ που θα δώσει τις μάχες εντός γηπέδου επί ισοις οροις.

Η άνοδος του ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στην Εθνική κατηγορία είναι Δίκαιη και Ηθικά αποδεκτή αφού είναι η ομάδα που είχε συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία σε σχέση με τις αγωνιστικές από όλους τους ομίλους. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απόφαση της ΕΟΠΕ και ελπίζουμε να είναι σύμφωνη με το κοινό περί δικαίου αίσθημα των Ανθρώπων που αγαπούν και προσφέρουν στο Άθλημα που υπηρετούμε».

Διαβάστηκε 1139 φορές

4 σχόλια

  • Comment Link grafikos Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 16:15 posted by grafikos

    Προφανώς θεωρεί δεδομένο ότι η ομάδα που θα ανέβει θα είναι από τον 1ο ή το 2ο όμιλο.Σε αυτούς τους δυο ομίλους ο Ζαόν με τη Θέτιδα Βούλας έχουν 15 νίκες και 5 ήττες σε 20 παιχνίδια αλλά ο Ζαον έχει ένα βαθμό περισσότερο,46 δηλαδή έναντι 45 της Θέτιδας…Το Θέμα είναι με ποιο σκεπτικό θα αποφασίσει η ομοσπονδία για αρχή…Αν αποκλείσει δηλαδή από το παιχνίδι της ανόδου τον τρίτο όμιλο και με ποιο κριτήριο θα γίνει κάτι τέτοιο!

  • Comment Link Πλουταρχος Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 13:16 posted by Πλουταρχος

    Δεν πας καμμια βολτα να σε κτυπησει ο καθαρος αερας... τις κωμωδιες τις εχει αναγκη ο κοσμος του βολλευ στις εποχες που ζουμε...αντε καλη ανοδο σε καμμια σκαλα!

  • Comment Link samourai Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 11:43 posted by samourai

    Ρε προεδρε δεν ξες να μετρας;τους περισσοτερους βαθμους τους εχει ο Αρης και αν πας με βαση συντελεστη παλι ο Αρης ειναι πρωτος...Μην λεμε παραμυθια...

  • Comment Link goust Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 11:32 posted by goust

    18-3 νικες ηττες για ζαον...21-3 για τον αρη μαθηματικα δεν ξερεις???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ