1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2014 14:44

Από βδομάδα οι ξένες στον ΟΠΕΡ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Οι τελευταίες ευχάριστες εξελίξεις στον ΟΠΕΡ σχετικά με τη σειρά συμφωνιών των δεκατεσσάρων παικτριών που υπήρξε αυτές τις μέρες, έβγαλε ένα μεγάλο βάρος από τη διοίκηση η οποία τώρα πια, μπήκε στη διαδικασία να ολοκληρώσει τις επιλογές της.


Αρχικά, αυτό θα γίνει με τις τρεις Ελληνίδες παίκτριες που έρχονται για χάρη του συλλόγου και μετέπειτα με τις δύο, ίσως και τρεις αλλοδαπές αθλήτριες για τις οποίες ωστόσο, δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο άγχος, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι μεγάλα (η προθεσμία εκπνέει τον Δεκέμβριο).

Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου σαφώς και χρειάζεται ενίσχυση μιας πασαδόρου, μιας διαγωνίου και μιας ακραίας. Οι ξένες παίκτριες που θα έρθουν ωστόσο, θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά γι' αυτό και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Ζιώγα, ψάχνει ενδελεχώς για τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, η άφιξή τους αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα ανακοινωθούν.

Γενικότερα στον πετοσφαιρικό όμιλο αυτές τις μέρες, υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Ο πρόεδρος Κωστής Ψαρουδάκης βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη μαζί με το συμβούλιο της ΕΟΠΕ προκειμένου να επιλυθούν διάφορα ζητήματα της ομοσπονδίας. Πάρα ταύτα, δεν αποκλείεται το ταξίδι του αυτό, να συνδέεται και με κάποια επαφή ή επαφές με παίκτρια ή παίκτριες που ενδέχεται να φορέσουν την φανέλα της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Πρώτη συνάντηση 1η Σεπτέμβρη

Μέσα στον μεταγραφικό οίστρο έρχεται η «πρώτη επίσημη» της ομάδας. Ο κ. Ζιώγας θα έχει την ευκαιρία να φορέσει αθλητική φόρμα και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στη νέα του ομάδα την προσεχή Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου. Η ώρα της προπόνησης δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα καθώς, αύριο Πέμπτη, θα καθοριστεί όλο το πρόγραμμα λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» για όλες τις ομάδες που θα το χρησιμοποιούν.
 
Ρεθυμνιώτικα Νέα
Διαβάστηκε 646 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ