1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-08-2014 22:00

«Αποτυχία αν δεν είμαστε τετράδα»

Με κάθε επισημότητα παρουσία της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη που επέστρεψε το απόγευμα από το Ταρτού της Εσθονίας, όπου και βρίσκονταν με την Εθνική Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του "PAOK Sports Arena" η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό της ομάδας και τους στόχους για τη νέα σεζόν που ξεκινάει με συγκρατημένη αισιοδοξία και κρυφές φιλοδοξίες.


Πρώτος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος αφού μετέφερε και τις ευχές του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή και των υπολοίπων μελών της διοίκησης του ερασιτέχνη, είπε:

«Χαίρομαι πολύ που όλοι είναι εδώ και για την προσπάθεια που έχει κάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέτος για να συμπληρώσει ένα ρόστερ δυνατό και σοβαρό. Εύχομαι σε όλους υγεία για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε."Να έχουμε υγεία. Η διοίκηση έχει πάρει όλα τα μέτρα και οργανωτικά και αγωνιστικά για να πάνε όλα καλά. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έχουμε ένα τόσο δυνατό ρόστερ. Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον Γιάννη Καλμαζίδη, έναν προπονητή που γνωρίζεται όλοι και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Είναι ένας πολύ σοβαρός προπονητής, με πολλές επιτυχίες σε άλλους συλλόγους που το έχει αποδείξει με την δουλειά του και την ποιότητα του. Είμαι σίγουρος ότι το προπονητικό τιμ θα κάνει τα πάντα για να είναι ο ΠΑΟΚ σοβαρός και ανταγωνιστικός και θα τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει.


Από κει και πέρα χαίρομαι για τους αθλητές που πήραμε. Ο Κουρνέτας μία μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού βόλεϊ θα είναι φέτος παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και όλοι οι παίκτες πιστεύω ότι θα μας χαρίσου μεγάλες στιγμές φέτος».

Μας λείπουν τώρα κάποιοι παίκτες που είναι με τις Εθνικές τους ομάδες όπως είναι ο Γκόμεζ και ο Λόουσον , ενώ περιμένουμε εντός 48ωρου και την απόφαση της Πολιτείας για τους 4 ξένους. Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη έτοιμος για να φέρει ακόμη έναν παίκτη μεγάλης κλάσης, με τον οποίο έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο και μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα είναι μαζί μας. Επίσης υπάρχουν παίκτες όπως είναι οι Κυριακίδης , Παντακίδης , Ντίνας κ.α με πολύ εμπειρία στο χώρο που σε συνδυασμό και με τους νεαρούς παίκτες που αποκτήθηκαν και θα αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια τη βάση του ΠΑΟΚ , πιστεύω ότι δημιουργήσαμε ένα σοβαρό και αξιόμαχο σύνολο».

Όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο κ.Ανδρέου τόνισε:

«Ξέρω ότι περιμένετε από μένα θα βάλω τους στόχους. Βάσει του μεταγραφικού σχεδιασμού θα είναι αποτυχία εάν ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην πρώτη 4αδα. Από εκεί πέρα στον αθλητισμό υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες. Σίγουρα όμως έχουμε δημιουργήσει ένα σοβαρό και δυνατό ρόστερ. Το ζητούμενο φέτος είναι να αποκτήσουμε την νοοτροπία του νικητή και να είμαστε σοβαροί σε όλες τις διοργανώσεις από το Βαλκανικό Κύπελλο , το Λιγκ Καπ , το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Δεν θα λείπει τίποτα στην ομάδα. Έχουν γίνει ήδη οργανωτικά βήματα μπροστά και αυτό που ζητάμε από τους αθλητές είναι να δείξουν θέληση, σοβαρότητα και επαγγελματισμό για να πάμε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ εκεί που αξίζει».

Σε ερωτήσεις που έγιναν στον πρόεδρο αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο και αν στοιχειώνει τον ΠΑΟΚ η απουσία ενός τίτλου ο κ.Ανδρέου τόνισε: «Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα για να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας. Κακά τα ψέμματα όμως οι επιτυχίες φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να κρίνει. Όσο για τον τίτλο φυσικά και λείπει ένας τίτλος. Αν με ρωτάτε τώρα αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα θα πω πως φαβορί ξεκάθαρα είναι ο Ολυμπιακός που έχει μια σταθερή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει πρώτα να γίνουμε ομάδα και μετά να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».



Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να πω και γω με την σειρά μου ότι είναι μεγάλη η χαρά μου για αυτό που ξεκινάμε εδώ στον ΠΑΟΚ με τη στήριξη της διοίκησης και με μία πολύ σοβαρή προσέγγιση σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και επίπονος και θα υπάρχουν τραυματισμοί! Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει τραυματισμούς. Ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαροί και να έχουμε το ρόστερ ώστε να καλυφθούν αυτά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Τον στόχο τον βάζει ο πρόεδρος και η διοίκηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι καθημερινά θα παλεύουμε για να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά και να ξεπερνάμε όποια προβλήματα παρουσιάζονται».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει να τον βαραίνει η πίεση του δυνατού ρόστερ ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «'Έχω περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις. Πολλές φορές η πίεση κάνει καλό. Οι αθλητές έχουν ανάγκη την πίεση για να αποδίδουν καλύτερα. Στον ΠΑΟΚ φέτος έχουμε αθλητές που έχουν κάνει πρωταθλητισμό και ξέρουν από πίεση.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Κώστας Παισιάδης ο οποίος φέτος θα έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα αναλαμβάνοντας παράλληλα και το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Από την πλευρά του ο κ.Παισιάδης αφού καλωσόρισε τον κ.Καλμαζίδη και τους αθλητές τόνισε: "Με τον πρόεδρο αυτό που θέλαμε να κάνουμε φέτος είναι να δημιουργήσουμε και μια ομάδα που θα έχει τα συστατικά του πρωταθλητισμού. Αυτό είναι βασική αρχή όταν θέλεις να φτιάξεις μια ομάδα που να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Για αυτό πήραμε αθλητές με μεγάλη εμπειρία σε ομάδα που έκαναν πρωταθλητισμό, κάτι που έλειπε πέρυσι, καθώς και νέους αθλητές με ταλέντο και φρεσκάδα έτσι ώστε συνδυαστικά να αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Χρόνος δεν υπάρχει και για αυτό όλοι από το δικό του μετερίζι ο καθένας, θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και πειθαρχημένοι εντός και εκτός γηπέδου. Από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Παράλληλα ο κ.Παισιάδης έκανε αναφορά σε ένα νέο χορηγό του τμήματος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Δημήτρη Τζερμιά , ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων "Τηγανιές και Σχάρες" που από φέτος και ελπίζουμε και για πολλά χρόνια θα είναι στο πλευρό μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ