1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-08-2014 19:59

Υπόσχεση για νταμπλ, αλλά και ευρωπαϊκός... πόθος στη πρώτη του Ολυμπιακού

Το χαμόγελο, η όρεξη για δουλειά και η θέληση για την επίτευξη των υψηλων στόχων, ήταν εμφανή στην πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, που έγινε πριν απο λίγο στα γραφεία του ερασιτέχνη.

Από τα νέα πρόσωπα, παρούσες ήταν η Ιβάνα Μπραμπόροβα, η Αλίκη Κωνσταντινίδου και η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που δήλωσαν ευχαριστημένες για την παρουσία τους στον Ολυμπιακό. Ενώ από τις παλιές στην πρώτη βρέθηκαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Αρετή Τέζα, Σοφία Κοσμά, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Αρέτα Κονόμη.

Απουσίαζε μόνο η διαγώνια, Λετίτσια Μποσκάτσι που είχε σχεδόν ολο το καλοκαίρι υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής (Γκραν Πρι) και η Ειρήνη Κοκκινάκη που γύρισε απόψε από την Εσθονία (4η θέση στο ευρωπαϊκό με τη εθνική νεανίδων).

Οι στόχοι και φέτος δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από το νταμπλ. Και αν αυτοι οι στόχοι είναι κάτι παραπάνω από... εφικτοί για τις νταμπλούχες, ο «πόθος» τους δεν είναι άλλος από μια ευρωπαϊκή διάκριση.

Τις αθλήτριες υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Κουντούρης που ευχήθηκε καλή σεζόν σημειώνοντας ότι περιμένει πολλά από την ομάδα.

Στη συνέχεια μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης που ζήτησε σκληρή δουλειά ευχαριστώντας παράλληλα τον πρόεδρο για τη μεταγραφική ενίσχυση. Τέλος η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου έδωσε το σύνθημα για συνεργασία προκειμένου ο Ολυμπιακός να παραμείνει στην κορυφή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ