1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2014 22:03

Ικανοποίηση για την προσπάθεια, στεναχώρια για την απώλεια του τίτλου

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Ανδρών είναι από το βράδυ του Σαββάτου… ελεύθεροι υπηρεσίας έχοντας ολοκληρώσει την σεζόν με τη 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Λιγκ.


«Νομίζω ότι σε όλους μας υπάρχει αυτή η περίφημη γλυκόπικρη γεύση… Από τη μια η στεναχώρια της ήττας και της απώλειας του τίτλου κι από την άλλη η ικανοποίηση για την συνολική προσπάθεια και για το γεγονός ότι η ομάδα έφτασε στον τελικό», είπε ο Μενέλαος Κοκκινάκης λίγο μετά την άφιξη της του δεύτερου γκρουπ στην Αθήνα, που ήταν και το άτυχο της ημέρας.

Οι αθλητές που ταξίδεψαν για Θεσσαλονίκη είχαν μια μικρή καθυστέρηση, ενώ η πτήση για την Αθήνα είχε συνολικά τρεις ώρες…

«Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε να χτίζουμε κάτι καλό και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε… Παίξαμε στον τελικό κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Με υπομονή κι επιμονή θα έρθουν κι άλλοι τελικοί και κυρίως θα έρθουν και επιτυχίες», πρόσθεσε ο ακραίος του Ολυμπιακού.

«Σ’ αυτή την πορεία, πετύχαμε κάποιες σημαντικές νίκες εκτός έδρας ενώ ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Δεν τα καταφέραμε χθες αν και ξεκινήσαμε καλά στο β’ τελικό, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Οι ομάδες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σίγουρα δείξαμε κάποια πράγματα και εκεί πάνω πρέπει να χτίσουμε», σχολίασε από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος πριν πει καλό καλοκαίρι στους αθλητές και τους συνεργάτες του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ