1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2014 21:45

Παναγιώτης Αρμόνης: «Σπουδές και βόλεϊ» (video)

Ο Παναγιώτης Αρμόνης αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP), μετά από 3 πολύ καλά παιχνίδια που πραγματοποίησε στο φάιναλ-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων. Ο νεαρός ακραίος μίλησε στο volleynews.gr για την επιτυχία του ίδιου και του Κολλεγίου, ενώ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο τις σπουδές του, μη θέλοντας όμως να παρατήσει το βόλεϊ.
 «Ήταν πολύ δυνατός ο ανταγωνισμός, δυνατές όλες οι ομάδες. Είχαμε προετοιμαστεί όσο μπορούσαμε και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας από την αρχή ήταν η είσοδος στο φάιναλ-4, να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Από την στιγμή που τα καταφέραμε, παίζαμε για τον τίτλο σήμερα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε, πήραμε την 2η θέση».
 
Για το μέλλον του: «Προσωπικά εγώ θα ακολουθήσω πρώτα τις σπουδές μου και όσο μπορεί αυτό να συνδυαστεί με το βόλεϊ τόσο καλύτερα γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το αφήσω»
 
Κυριάκος Σπυριούνης: «Στόχος το εξωτερικό»
 
Ο Κυριάκος Σπυριούνης που αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Μίλωνα και πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση δήλωσε: «Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν μαζί με τα παιδιά όλες αυτές τις μέρες, ήρθα μόνο στις τελευταίες 3 προπονήσεις, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Εφήβων. Τα παιδιά δούλευαν 20 μέρες, χωρίς εμένα».
 
Για την δυσκολία που υπάρχει λόγω και του σχολείου: «Για μένα είναι λίγο πιο δύσκολα γιατί με τα μαθήματα δεν έχω τόσο καλές σχέσεις. Εγώ τα βγάζω δύσκολα εις πέρας, κάποιοι το έχουν πιο εύκολο».
 
Για το μέλλον του: «Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στο εξωτερικό. Να παίξω βόλεϊ και να σπουδάσω άμα γίνεται, αλλά κυρίως βόλεϊ. Τώρα στο πιο κοντινό μέλλον θέλω να δουλέψω όσο μπορώ και να βελτιωθώ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ