1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2014 12:21

Από το Ακαπούλκο στην Πάτρα

Από το Ακαπούλκο και την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U17, στην Αθήνα κι από κει στην Πάτρα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα U16 όπου θέλουνε να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι (όταν ήταν μόλις 14 και 13 ετών αντίστοιχα).
Η Μαρία Κλέπκου κι η Βούλη Κουρτίδου, η Εθνική ομάδα U17 μαζί με τον προπονητή τους Ηλία Ζωλασταθιάδη, επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου τους υποδέχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ και Ταμίας της ΕΟΠΕ Θανάσης Ρέρρας, μετά την εντυπωσιακή πορεία που έκαναν στο Μεξικό, ενώ τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν το μέγεθος της επιτυχίας τους.

«Τώρα που έχουμε πλέον καθαρό μυαλό καταλαβαίνουμε τι έχουμε πετύχει. Τα κορίτσια είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο στην ηλικία τους, αφού στο Παγκόσμιο ήμασταν η πιο μικρή ηλικιακά ομάδα και έχον πελώρια διάθεση για να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν την επόμενη χρονιά ένα μετάλλιο», δήλωσε ο ‘Ζωλό’ ο οποίος δεν είχε λόγια για να περιγράψει την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα κορίτσια.

Παρόλο που η Εθνική χτυπήθηκε από γαστρεντερίτιδα όταν ξεκίνησαν τα νοκ άουτ ματς και η Κουρτίδου έπαθε υποτροπή σε τραυματισμό στα δάχτυλα του ποδιού της (στον τελευταίο πόντο του αγώνα με τη Γαλλία) δεν το έβαλαν κάτω.

«Τις ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις χαρές που μου έχουν προσφέρει και για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς. Το ότι πήραμε την 5η θέση στον κόσμο και έκλαιγαν γιατί αποκλείστηκαν στον πόντο, παρόλο που η Βούλη δεν μπορούσε ουσιαστικά να κάνει άλματα, δείχνει ότι πέρα από το ταλέντο έχουν και αθλητικό εγωισμό», σημείωσε ο προπονητής τους και κατέληξε αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του παίζει συνεχώς με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους.

«Είναι παγίδα γιατί μπορεί να φας τόσο ‘ξύλο’ που θα απογοητευτείς. Βέβαια σε εμάς το γεγονός ότι πήγαμε στην Πορτογαλία και είχαμε χάσει κάποια παιχνίδια λειτούργησε θετικά, δουλέψαμε περισσότερο και σε ένα μήνα καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιες από εκείνες τις ομάδες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ