1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2014 12:14

Και ο Πλάνινιτς στο «πειρατικό»

Ο Φοίνικας δημιουργεί σιγα σιγά το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν. Έτσι μετά τους Λαππα, Εφραιμίδη και Ντάμποβιτς έρχεται και η προσθήκη του Γιαν Πλάνινιτς. Η διοίκτηση του Φοίνικα έδωσε τα χέρια με τον διεθνή Σλοβένο ακραίο που θα αποτελέσει τον δεύτερο ξένο της ομάδας


Ο αθλητής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του, έχει περάσει από όλες τις Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας και με ύψος 1.91 (γεν. 10-2-1990) αγωνίζεται στην θέση του ακραίου. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Lunos Maribor από την Σλοβενία.

Η ανακοίνωση

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Σλοβένο αθλητή Jan Planinc.

Ο Planinc γεννήθηκε στις 10-2-1990, έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Lunos Maribor (Σλοβενία), ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί και στις Calcit Kamnik (Σλοβενία 2010-2013), Astec Triglav (Σλοβενία 2009-2010).

Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα ανδρών της Σλοβενίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ