1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2014 23:35

Μαυρομάτης: «Σκοπός μας το Παγκόσμιο Λιγκ» (video)

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης, όπως και στην συνέντευξη Τύπου, έτσι και στην προπόνηση της Εθνικής έδωσε το παρών έτσι ώστε να εμψυχώσει και να εκφράσει την πίστη του στον Σωτήρη Δρίκο και την ομάδα του.

«Και μόνο το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στον τελικό μιας διοργάνωσης υψηλού επιπέδου, ανεξάρτητα από το μέγεθος των αντιπάλων, είναι πολύ σημαντικό. Δεν θυμάμαι πολλές φορές να έχει συμμετάσχει σε τελικούς Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο βόλεϊ, είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά, έχουν δουλέψει για 3 μήνες με εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τα παιδιά βρήκαν το κουράγιο για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία τις οποίες τους καρπούς, ανεξάρτητα από τον τελικό με το Μαυροβούνιο, θα το δει όλος ο βολεϊκός κόσμος. Αυτό που θα ήθενα να βεβαιώσω τον κόσμο του αθλήματος είναι ότι εφόσον η ομάδα πάρει την πρώτη θέση, η Ομοσπονδία θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διασφαλίσει η ομάδα την είσοδο της στο World League, ανεξάρτητα από τα τυχόν οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν ή οι γενικότερες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Όλα αυτά τα γεγονότα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να νιώσει ο κόσμος του αθλήματος ότι αξίζει όλο αυτό που κάνουμε (δημοσιογράφοι, σωματεία κτλ) και τελικά ίσως ο δρόμος της ανάπτυξης είναι πιο κοντά απ'ότι περιμέναμε», ενώ ερωτηθείς για το γεγονός ότι η Ομοσπονδία βρίσκεται δίπλα στις Εθνικές ομάδες (ανδρών, γυναικών, νεανίδων)

«είναι ιδιαίτερα σημαντικό και οι αθλητές που με αντίξοες συνθήκες έδωσαν όλο τους το είναι και έφτασαν εδώ που έφτασαν, αντίστοιχα έγινε και η ίδια προσπάθεια με την Ομοσπονδία και αυτό σιγά σιγά γίνεται αντιληπτό πρώτα από τους αθλητές που το νιώθουν και δημιουργείται μία εικόνα προς τα έξω πως είμαστε μία οικογένεια. Οφείλαμε να αγκαλιάσουμε την ομάδα στην αποτυχία, να ενθαρρύνουμε τους παίχτες και οφείλουμε με το χειροκροτημά μας, την παρουσία μας να δώσουμε ακομα μεγαλύτερη ενέργεια».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ