1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2014 20:51

Η Βεργίδου στη Σαντορίνη

Την απόκτηση της Όλγας Βεργίδου ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας, που συνεχίσει τις εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις. Η διεθνής αθλήτρια θα καλύψει την θέση της πασαδόρου μαζί με την Γεωργία Ξαγοραράκη. Θυμίζουμε ότι η Βεργίδου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Μακεδόνων, ενώ την περίπρωσή της εξέταζε και ο Παναθηναϊκός.
H Ανακοίνωση
Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Βεργίδου Όλγα. Η αθλήτρια που πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελλάδος αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και προηγούμενη ομάδα της ήταν οι Μακεδόνες Αξιού με τους οποίους έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α1. Ευχαριστούμε πολύ τον προηγούμενο σύλλογό της για την παραχώρηση της αθλήτριας και ευχόμαστε στην ίδια κάθε επιτυχία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

2 σχόλια

  • Comment Link theos Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 19:35 posted by theos

    βεργίδου,μεταξά,δραγουμάνου έφυγαν πάνε οι μακεδόνες για α2.

  • Comment Link VOLLEY FANS Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 18:47 posted by VOLLEY FANS

    Η αθλήτρια που πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελλάδος ....αυτά γράφει η σαντορίνη,αυτά έλεγαν πριν καιρό κάποιοι .ότι ο καλμαζίδης ξέρει να διαλέγει πάντα τις καλύτερες που κατά σύμπτωση κάνουν και μεταγραφές.Απομένει τώρα η Εμμανουηλίδου και ο κύκλος έκλεισε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ