1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2014 18:04

Τζούριτς: «Θέληση και δίψα για διάκριση»

Θεσσαλονίκη-αποστολή: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο αρχηγός της Εθνικής Δημήτρης Τζούριτς έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου τελικού του Ευρωπαϊκού Λιγκ, τονίζοντας την πίστη του στην ομάδα για τον τίτλο (που θα δώσει και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Λιγκ). Ωστόσο ο διαγώνιος της Ελλάδας θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους καθώς όπως και ο ίδιος δήλωσε «είμαστε κουρασμένοι και ταυτόχρονα διψασμένοι, πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο».


«Καλωσορίζω το Μαυροβούνιο στην Θεσσαλονίκη. Όπως έχω ξαναπεί είμαστε νέα ομάδα με μικρή εμπειρία. Πήγαμε στον τελικό ενώ κανείς δεν το περίμενε. Είμαστε κουρασμένοι και ταυτόχρονα διψασμένοι, πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο. Είναι ο πρώτος μας τελικός και θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Έχω πίστη σε μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας έιναι πολύ δυνατός, με παίχτες που αγωνίζονται σε καλούς συλλόγους», είπε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής μας και ερωτηθείς για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης τόνισε «Καλώ τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να γεμίσει το γήπεδο του Ευόσμου, αλλά και να μην το γεμίσει εμείς θα δώσουμε πάλι το 100%».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ