1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2014 17:56

Δρίκος: «Κάθε πόντος και ένας τελικός»

Θεσσαλονίκη-αποστολή: Τίμος Αθανασόπουλος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Θεσσαλονίκης η συνέντευξη Τύπου του τελικού του Ευρωπαϊκού Λιγκ, μεταξύ της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου. Στην συμπρωτεύουσα βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων (Δημήτρης Τζούριτς και Βόγιν Τσάτσιτς) και οι δύο ομοσπονδιακοί τεχνικοί Σωτήρης Δρίκος και Σλόμπονταν Μπόσκαν. O ομοσπονδιακός μας τεχνικός κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως αυτή η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε χάρη στην θέληση κα την δίψα των αθλητών για διάκριση, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο να γεμίσει το ΔΑΚ Ευόσμου.


«Ένας τελικός παραμένει τελικός. Περιμενω δύο πολύ αμφίρροπα παιχνίδια αλλά θέλω να τονίσω πως πιο σημαντικό για την Ελλάδα είναι το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ που βρίσκεται, καθώς έχει πολλά χρόνια να διακριθεί. Είναι μία πρόκληση για όλους, λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος, γιατί όπως είπε και ο Τζούριτς, είναι παγίδα για μία τέτοια ομάδα. Θα αφήσουμε τα συναισθήματα απ'έξω και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Κάθε πόντος είναι ένας επιπλέον τελικός για μας. Προπαντώς θέλω αμφίρροπα παιχνίδια για να διαφημιστεί και η διοργάνωση. Ελπίζω το γήπεδο να γεμίσει από τον κόσμο της Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Σωτήρης Δρίκος ενώ στην συνέχεια μίλησε για τον στόχο της Εθνικής

«Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι ότι παίζουμε σε τελικό Ευρωπαϊκού Λιγκ και έγινε με την θέληση των αθλητών. Στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη, υπάρχει και το μάθημα. Δεν υπάρχει ήττα. Με μία ήττα μπορείς να μάθεις πολλά για να επανέλθεις πιο δυνατός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ