1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2014 12:14

Σοκ και πένθος για τον χαμό της οικογένειας Τζωρτζίδη!

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο και βαρύ πένθος στην οικογένεια του βόλεϊ το τροχαίο δυστύχημα που έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στο 85ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Πύργου όπου βρήκε το θάνατο τετραμελής οικογένεια. Πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο και νομικό σύμβουλο της ΕΟΠΕ Βαγγέλη Τζωρτζίδη, τη σύζυγο του και τα δυο του αγόρια 3 και 6 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του Τζωρτζίδη ξέφυγε, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο ύψος της περιοχής Καλλιάνι και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 200 μέτρων.

Από το γκρεμό ανασύρθηκαν νεκροί ο πατέρας 41 χρόνων η μητέρα 38 χρόνων και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου διεξάγει το τμήμα τροχαίας της Τρίπολης. Στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες.

Το Δελτίο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει:

Την 18-4-2014 και ώρα 12.25 στο στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός και επέβαιναν η 39χρονη σύζυγος του, καθώς και τα (2) ανήλικα παιδιά τους (άρρεν), ηλικίας (6) και (3) ετών, αντίστοιχα, κινούμενο με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύργο, εξετράπη αριστερά της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό βάθους (200) περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό όλων των ανωτέρω επιβαινόντων. Προανάκριση διενεργείται από το Τ.Τ. Τρίπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ