1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2014 13:24

Γύρισαν με το χάλκινο μετάλλιο και έμειναν με... παράπονο

Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας επέστρεψαν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης οι αποστολές κοριτσιών και αγοριών του Ελληνικού Κολλεγίου.

Τα κορίτσια πήραν την 3η θέση και τα αγόρια την 13η θέση στην κορυφαία διοργάνωση όπου αγωνίστηκαν 29 χώρες σε κάθε κατηγορία. Η Ελλάδα είχε να πάρει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90. Το παράπονο των κοριτσιών ήταν η κακή διαιτησία που συνάντησαν στον ημιτελικό με την Ταΐπέι που τους κόστισε και την πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Τουρκία αλλά και ότι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν βρέθηκε ούτε ένας παράγοντας από την ομοσπονδία για να δώσει συγχαρητήρια στα κορίτσια και στα αγόρια που στην πλειοψηφία τους είναι μέλη των Εθνικών ομάδων.

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι ενώ και οι δύο ομάδες του Ελληνικού Κολλεγίου έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη και τα παιδιά θα ταξίδευσαν από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ορισμένοι γονείς των αθλητριών ταξίδεψαν οδικώς από τη Θεσσαλονίκη για να υποδεχτούν τα παιδιά τους στην Αθήνα και μετά επέστρεψαν πάλι πίσω στην συμπρωτεύουσα!

Η Τουρκία που πήρε το χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια αλλά και όλες οι ομάδες της πρώτης 16αδας κατέβασαν ομάδες με διεθνείς αθλήτριες των ομάδων κορασίδων και νεανίδων. Στα αγόρια το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ταϊπέι που νίκησε την Πολωνία 3-2 σετ παρότι έχανε 2-0 σετ.

 

Αργότερα περισσότερες φωτό...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ