1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2014 13:31

Σε Τρεντίνο και Αλ Ραγιάν οι wild cards για το Παγκόσμιο

Ανακοινώθηκε από τη FIVB και τους διοργανωτές του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μπέλο Οριζόντε, οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτή μέσω των wild cards, και δεν είναι άλλες από τις Τρεντίνο και Αλ Ραγιάν.

Η Τρεντίνο είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του Παγκόσμιου βόλεΐ, έχοντας κερδίσει τέσσερις τίτλους από το 2009 ως το 2012, ενώ φέτος, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκαν από τους 8 της διοργάνωσης, δεν «πλήρωσαν» την αποτυχία τους αυτή.

Από την άλλη, η Αλ Ραγιάν είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο Ασιατικό βόλεΐ, με μόλις μια παρουσία σε ανάλογη προηγούμενη διοργάνωση (2012), ωστόσο η 2η θέση που κατέλαβαν στο Πανασιατικό πρωτάθλημα ήταν αρκετή για να τους χαρίσει μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων μέσω μίας εκ των δύο wild cards.

Αναλυτικά οι οκτώ ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Σαντά Κρουζέιρο, Μπελογκόριε, UPCN, Εσπεράνσε, Guaynabo Mets, Ματίν Βαράμιν, Τρεντίνο και Αλ Ραγιάν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ