1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2014 11:19

Τα σχέδια για την επόμενη μέρα και το «ευχαριστώ» του Μακρή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην ΑΕΚ σχεδιάζουν ήδη την «επόμενη ημέρα» λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία της «σημερινής» και τις φιλοδοξίες της «αυριανής». Οι διοικούντες έκαναν τον απολογισμό της φετινής σεζόν και άρχισαν να χτίζουν για τη νέα. Στο κλείσιμο της χρονιάς και λίγο πριν το πέρασμα στην καινούργια εποχή ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Μάνος Μακρής έκανε την εξής δήλωση:


«Η προσπάθεια που καταβάλαμε τη φετινή περίοδο ήταν τιτάνια και για την επιτυχημένη κατάληξή της συνέβαλαν πολλοί. Ευχαριστώ, τους κυρίους Κοτσάτο και Αλεξίου οι οποίοι έδωσαν το φιλί της ζωής στο τμήμα, όλους τους προπονητές και τους συνεργάτες τους οι οποίοι εργάστηκαν με συνέπεια τους 8 αυτούς μήνες, τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους οπαδούς οι οποίοι στήριξαν την ομάδα σε όλους τους αγώνες, εντός αλλά κι εκτός έδρας.

Με τη συνδρομή όλων αυτών καταφέραμε ώστε η ομάδα της ΑΕΚ, η οποία χτίστηκε την τελευταία στιγμή, να ανταπεξέλθει στα πολλά οργανωτικά και αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν και με τις εμφανίσεις της να κερδίσει, όχι μόνο τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της αλλά και την εκτίμηση όλου του κόσμου του βόλεϊ.

Σε αυτή τη δύσκολη, από πολλές απόψεις, σεζόν η νεοφώτιστη στην Volleyleague, ΑΕΚ τερμάτισε επαξίως στην 5η θέση της κανονικής περιόδου. Στο γήπεδο κοίταξε στα μάτια τις κορυφαίες ομάδες, τις κέρδισε μάλιστα όλες στο δρόμο για την κατάκτηση του Λίγκ Καπ. Γνωρίζοντας τα σχέδια των διοικούντων πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο τίτλος είναι μόνο η αρχή…

Προσωπικά μιλώντας, αλλά κι εκ μέρους του Ζαχαρία Καμαρίκου με τον οποίο μοιραστήκαμε τις ευθύνες λειτουργίας του τμήματος, θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Κοτσάτο κι Αλεξίου που μας έδωσαν την ευκαιρία να υπηρετήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα».

Ελγκέτα: «Ομάδα αντάξια του ονόματος της ΑΕΚ»

Ο Χόρχε Ελγκέτα, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για την Αργεντινή από όπου θα επιστρέψει στις 2 Αυγούστου, έχει ήδη στο μυαλό του την ΑΕΚ της σεζόν 2014-15. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλο

όνομα και της αξίζει να έχει μια μεγάλη ομάδα. Θέλουμε το καλύτερο για τη νέα χρονιά και γι αυτό εργαζόμαστε από τώρα» δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Στον ενάμιση μήνα που είμαι στην Ελλάδα είδα αρκετά ώστε να ξέρω καλά τι χρειάζεται η ομάδα για να γίνει πιο ανταγωνιστική. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τον τιμ μάνατζερ καταστρώσαμε το πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχθούμε για να κάνουμε την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Στην Αργεντινή ο Ελγκέτα θα ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει συμφωνηθεί. Προς αυτή την κατεύθυνση θα αρχίσουν να κινούνται οι διοικούντες μετά το Πάσχα ώστε πολύ σύντομα να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες στο ρόστερ κλπ. Η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου.
Διαβάστηκε 578 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ