1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2013 16:57

Βίντεο - χρυσάφι για την ανάπτυξη του βόλεϊ (video)

Ένα πρωτότυπο βίντεο που μεταφέρει με τον πλέον κατάλληλo τρόπο το άθλημα του βόλεϊ, έβγαλε η ΕΟΠΕ και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Ελλάδα, Παίζω Βόλεϊ».

Με αυτό τον τρόπο τα μικρά παιδιά, μέσα από εικόνες έρχονται σε μια πρώτη εμαφή με το βόλεϊ, μαθαίνοντας τα βασικά στοιχεία του αθλήματος, την πάσα, την μανσέτα, την επίθεση, το σερβίς. Το συγκεκριμένο βίντεο συνδυάζει την διασκέδαση και την αίσθηση του χιούμορ, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά έχουν εικόνα για το πως παίζεται στο βόλεϊ από τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο. Παρακολουθείς σκηνές από χαρές και λύπες, πανηγυρισμούς, νίκες και ήττες, με λίγα λόγια αποτυπώνει όλα τα συναισθήματα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Υπεύθυνος του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» Λεωνίδας Καραΐσκος και η Ειρήνη Δημοπούλου που δημιούργησε το συγκεκριμένο βίντεο, θέλουν να περάσουν ως κεντρικό μήνυμα «Ας παίξουμε βόλεϊ», με σκοπό τα μικρά παιδιά να έρθουν στον χώρο του βόλεϊ, με την ευχή κάποια μέρα να γίνουν σπουδαίοι αθλητές.

 

Πηγή: www.volleyball.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ