1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-11-2013 00:59

Αναβολή αγώνων στην ΕΠΕΣΘ

Με ανακοίνωση της η ΕΠΕΣΘ εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή και κάνει γνωστό ότι ανέβαλε του αγώνες τις Δευτέρας  
«Νέο χτύπημα δέχτηκε χτες το ελληνικό βόλεϊ, καθώς έχασε έναν ακόμη δικό του άνθρωπο. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αρη, Γιώργος Περσιανλής, έφυγε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία μόλις 48 χρονών, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Ελπίδα (Α2 Γυναικών), στο γήπεδο "Αν. Πεταλίδης". Ο άτυχος τεχνικός κατέρρευσε μπροστά στον πάγκο του και αφού του παρασχέθηκαν επί αρκετή ώρα οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου", όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Γιώργος Περσιανλής υπήρξε αθλητής του ΠΑΟΚ και του Μ. Αλεξάνδρου, ενώ μεταξύ άλλων διατέλεσε προπονητής στον Μ. Αλέξανδρο, τον ΑΟΔεξαμενής, τον Αρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Επίκουρο Πολίχνης και το Ανατόλια, πριν επανέλθει φέτος το καλοκαίρι στον Αρη, για να αναλάβει την ομάδα γυναικών.

Η ΕΠΕΣΘ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή και ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Νεανίδων, που ήταν προγραμματισμένοι για την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

* Λεπτομέρειες για την κηδεία του Γιώργου Περσιανλή θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ