1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
29-09-2013 10:22

Λάππας: «Η καλύτερη δυνατή προετοιμασία» (βίντεο)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου, Ηλίας Λάππας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του, απέναντι στην TV Buhl, πως ακόμα βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και κάθε μέρα θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο τουρνουά, κλείνοντας με την ευχή να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Λάππας, στο Volleynews.gr και στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη, είναι φυσιολογικό, θέλει χρόνο αλλά νομίζω ότι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Το τι δεν πήγε καλά θα το δει το προπονητικό τιμ και θα το αναλύσει. Νομίζω ότι έχουμε ακόμα το χρόνο να βελτιωθούμε και να παρουσιάζουμε κάθε μέρα ένα καλύτερο πρόσωπο.

Είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο τουρνουά, με πολύ καλές ομάδες όπως είδαμε και σήμερα, η Γερμανική ομάδα ήταν πάρα πολύ δυνατή, περιμένουμε και αύριο ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και γενικά νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία που θα μπορούσαμε να έχουμε γιατί την άλλη Παρασκευή ουσιαστικά ξεκινάει για μας η νέα περίοδος.

Ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα για άλλη μια φορά, οπότε νομίζω ότι όλα κυλάνε ομαλά και ελπίζω αυτό το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο».

 
Διαβάστηκε 957 φορές

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ