1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2013 00:20

Λούκας Σζάρεκ: «Γιατί όχι στην Εθνική;»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Έλληνας (με πολωνική καταγωγή) ακραίος της Μπουλ Λούκας Σζάρεκ που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε πολλές ελληνικές ομάδες:
«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί ενώ βρεθήκαμε πίσω με 2-0 σετ, παλέψαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Είμαι γαι δεύτερη χρονιά στο εξωτερικό και κάθε φορά που γυρνάω στην Ελλάδα είμαι πολύ ευτυχισμένος, όποτε έρχομαι εδώ καταλαβαίνω πόσο μου λείπει. Είμαι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στη Σύρο, είναι ένα πανέμορφο μέρος με κόσμο που αγαπάει το βόλεϊ". Στην ερώτηση για τους λόγους που έφυγε από την πολωνική Όλστιν και αν έχει κερδίσει θέση βασικού στη νέα του ομάδα ανέφερε:

"Εγώ ήθελα να αγωνιστώ σαν ακραίος και παρότι ξεκίνησα τη χρονιά σ' αυτή τη θέση, μετά με γύρισαν πάλι διαγώνιο. Στη νέα ομάδα μου ομάδα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δεν μπορώ να πω ότι έχει κερδίσει θέση βασικού. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί".

Τέλος όταν ρωτήθηκε για τον αν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Εθνικής ομάδας, αρκέστηκε να απαντήσει: "Γιατί όχι;"

Από την άλλη ο κεντρικός της Gabrovo Krasimir Gaydarski επεσήμανε: "Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ελπίζω αύριο να παίξουμε καλύτερα. Θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες του τουρνουά είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά αυτό θα φανεί στην πράξη".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ