1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-09-2013 11:21

Ο Αστέρας 3-0 την Αργυρούπολη

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Σε ένα φιλικό αγώνα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Αργυρούπολης, ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου επικράτησε με 3-0 (27-25, 25-19, 25-22) του τοπικού ΑΟΝ.

Το παιχνίδι είχε χαρατκήρα ντέρμπι, καθώς οι γηπεδούχες φάνηκαν αρκετά ανταγωνιστικές παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία. Ωστόσο στα κρίσιμα σημεία ήταν ο Αστέρας που πήρε το πάνω χέρι του αγώνα.

Η ομάδα της Αργυρούπολης έδειξε ότι έχει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής μόλις λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν με το παιχνίδι (2/10) απεναντι στην Δραπετσώνα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες χρειάζονται να δέσουν ακόμα περισσότερο σαν ομάδα, καθώς και να δυναμώσουν οι νεαρές αθλήτριες. Σε αυτό θα βοηθήσουν τα φιλικά όπως αυτό του Σαββάτου με τον Ακρίτα Καλαμάτας που θα αποτέλεσει το πρώτο τεστ με ομάδα στα... μέτρα του Αστέρα, καθώς αγωνίζεται στην Α2

Διαβάστηκε 3358 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ