1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2013 22:13

Νίκη της Eθνικής γυναικών επί της ΑΕΚ πιάνοντας ...«31»

Σ' ένα ματς συναρπαστικό σε εξέλιξη η εθνική γυναικών κέρδισε με 2-1 (31-29, 17-25, 27-25) την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο στο Sport Camp στο Λουτράκι.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν χρησιμοποίησε καθόλου την Λαμπρινίδου (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), την άρρωστη Ψωμά και την Ιακωβίδου, ενώ στο β’ σετ η Παπαφωτίου έπαιξε με την ΑΕΚ.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε… Αυτά τα παιχνίδια γίνονται βέβαια για να μπορέσουμε να δούμε κάποια πράγματα και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο φιλικό. Ωστόσο υπήρχε αδικαιολόγητο άγχος στην ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό σε ένα φιλικό παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στο volleyball.gr και συμπλήρωσε: «Από την άλλη στα δύο σετ που πήγαν στην κόντρα καταφέραμε και ήμασταν αποφασιστικοί στις σημαντικές φάσεις ενώ ήταν σημαντικό ότι ανατρέψαμε και το εις βάρος μας σκορ στο γ’ σετ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Απόστολος Οικόνομου, τόνισε στο volleyball.gr: «Δεν ήμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα τέτοιου επιπέδου ματς αλλά ήρθαμε να βοηθήσουμε την Εθνική και να βοηθηθούμε κι εμείς. Δεν με απασχολεί το σκορ, όμως είμαι ικανοποιημένος γιατί είχα ζητήσει από τα κορίτσια κάποια πράγματα σε σέρβις μπλοκ άμυνα. Αυτά δηλαδή που έχουμε δουλέψει και λόγω της παρουσίας της Παπαφωτίου στην Εθνική».

Το επόμενο φιλικό της Εθνικής είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου όπου θα παίξει με  τα Βριλήσσια, ξανά στο Λουτράκι.

Τα σετ: 31-29, 17-25, 27-25

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Καλμαζίδης ): Παπαφωτίου, Χαντάβα 7, Μερτέκη 9, Γιώτα 1, Λαμπρούση 2, Κιόση 8 / Αρτακιανού 60% υπ., Χριστοδούλου 2, Κοσμά 1, Στράντζαλη 4, Διώτη 2, Κωνσταντινίδου 3, 

ΑΕΚ (Οικονόμου): Πασσιά, Γιακουμή, Καβαθά, Φερνάντεζ, Κρουκ, Ιβάνοβα / Ρόγκα –λ, Λαδένη, Παπαφωτίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ