1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2013 01:16

Ο Ηρακλής 3-2 τον Αίαντα Ευόσμου

Χωρίς τον Τσολάκη ο οποίος είχε υπηρεσία ο Ηρακλής νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-2 σετ σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Κατσάνειο. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον Γ΄όμιλο της Α2 ανδρών. Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό για τον Ηρακλή μετά και το νικηφόρο τεστ με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 25-18, 25-19, 23-25, 15-06)

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Τσιάρας, Δούρβος, Ηλίας, Ιωαννίδης, Κατσαφλάκας, Γεροβασίλείου / Τσιράκης (λ), Ρωμαλιάδης (λ), Δούρβος, Τόσκας, Ευγενίδης.

1 σχόλιο

  • Comment Link Θεσσαλονικη 05-Ρωμη 06-Πραγα 09 Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 14:15 posted by Θεσσαλονικη 05-Ρωμη 06-Πραγα 09

    Αυτο θα πει αυτοκρατορας. Απο τους τιτλους στην Α1 και τους τελικους του τσαμπιονς λιγκ στις μεγαλες νικες επι των μεγαθηριων οπως ο Μεγας Αλεξανδρος και ο Αιας Ευοσμου. Ολο αυτο το εργο ειναι δημιουργημα τοσο αυτων που φορτωσαν χρεη την ομαδα αλλα κυριως αυτων που εδω και ενα χρονο βαλθηκαν να απαξιωσουν την ομαδα μεχρι εκει που δεν παει και εννοω βεβαια την ας πουμε διοικουσα της ΠΑΛΗ. Αυτους που ενω δε μπορουν να βοηθησουν στο ελαχιστο επιμενουν να παριστανουν την υπευθυνη διοικηση. Με αυτους δυστυχως πρεπει να συνηθισουμε στα ντερμπι με τις γειτονιες της Θεσσαλονικης αφου δε φαινεται στον οριζοντα επιστροφη εκει που πρεπει στην Α1. Υπαρχει κανενας αφελης εκτος απο αυτους που πιστευει οτι θα παρουμε ΑΦΜ η οτι θα γινουμε ΑΕ και θα μας χαριστουν τα χρεη; Προφανως δεν υπαρχουν. Κι ομως καποιοι που ετυχε να εχουν τις τυχες του συλλογου στα χερια τους, το πιστευουν δυστυχως. Ειναι οι ιδιοι που περυσι εστησαν ομαδα πιστευοντας οτι θα παρουν τα χρηματα της χορηγιας απο τη λιγκα και φουνταραν την ομαδα. Συνεχιστε ετσι, μπραβο σας. Σας ευχομαι να κερδισετε και το Γαλαξια και τη ΜΕΝΤ. Δειξτε μας ποσο τεραστια διοικηση ειστε.
    ΥΓ: θελω να μαθω τι περιμενουν αυτοι που εφτιαξαν τον ΑΣ Ηρακλη. Δε βλεπετε οτι καθε μερα που περναει ξεφτιλιζομαστε και πιο πολυ; Γιατι αφηνετε καποιους να κανουν τοσο κακο; Παρτε επιτελους πρωτοβουλιες. Ο κοσμος εσας περιμενει. Πρεπει δηλαδη να ριξουν την ομαδα στα τοπικα της ΕΠΕΣΘ για να κουνηθειτε; Πολυ πιστευω οτι αν τους αφησετε λιγο ακομα δε θα αργησει κι αυτη η στιγμη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ