1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2013 23:23

Ο Εθνικός 3-1 τον Άρη στην Αλεξανδρούπολη

O Άρης ξεκίνησε δυνατά στην Αλεξανδρούπολη, πήρε το 1ο σετ, αλλά στη συνέχεια ο Εθνικός νίκησε με 3-1 σετ στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό που έγινε στον Έβρο. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι αύριο Σάββατο στις 4μ.μ. σε δεύτερο φιλικό.
Ο Άρης αγωνίστηκε χωρίς τους Γιάννη Κυριακίδη και Δημήτρη Γκαρά.
 
Συνέχεια στις νίκες για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη. Ο αγώνας μπορεί να καθυστέρησε λόγω αργοπορημένης άφιξης των «κιτρίνων», όμως είχε θετική εξέλιξη για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη. Στο πρώτο σετ ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα και έχτισε σταδιακά μια διαφορά 2-3 πόντων που έφτασε μέχρι τους 5 στο 13-18. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σετ κατέληξε σχετικά εύκολα στους «κίτρινους». Ντίνας, Ρόλιτς και Αρμενάκης και ο έμπειρος πασέρ Χαριτωνίδης, έδειξαν σίγουρα πως δεν θα περάσουν απαρατήρητοι από το Πρωτάθλημα. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως στο 2ο σετ με τον Εθνικό να εμφανίζεται διαφορετική εικόνα.. Ο Εθνικός πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Νικολά Μιγιαϊλοβιτς να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα με αποτέλεσμα να «πυροβολεί» τους φιλοξενούμενους με εντυπωσιακά χτυπήματα και να ισοφαρίζει για την ομάδα του με 25-16. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το 3ο σετ για την Εβρίτικη ομάδα με τους Ράιτς, Μιγιαϊλοβιτς να προσφέρουν υψηλό θέαμα στους 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρουπολης, το οποίο και κατέκτησαν 25-15. Στο 4ο σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε πιο αποφασισμένη και πίεσε τους Εβρίτες μένοντας μπροστά στο σκορ 16-19. Οι αλλαγές όμως των Γραμματικάκη και Κώστα Δαλακούρα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές άμυνες του Θεολόγου Δαρίδη, του Σιδηρόπουλου και των δυο ξένων έφτασαν στην επικράτηση με 25-23.

Το καταπληκτικό μπλοκ των Ανδρεάδη και Παπάζογλου ήταν αυτό που έδωσε την δυνατότητα στον Εθνικό να δέχεται στο 2ο και 3ο ειδικά σετ «χαλαρές» επιθέσεις από τον Άρη και οι Μιγιαϊλοβιτς, Ράιτς και Ανέστης Δαλακούρας να "πυροβολούν" ακατάπαυστα.

«Συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε από το πρώτο φιλικό, το σίγουρο όμως είναι ότι η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στο πρώτο και στο τέταρτο σετ η ομάδα έπαιξε καλά και εμείς είδαμε κάποια από αυτά που περιμένουμε να δούμε μέσα στο γήπεδο. Ο Εθνικός σαφώς και είναι πιο έτοιμος από εμάς σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης το τεχνικός του Άρη, Μιχάλης Κυριακού.

Τα σετ: 3-1 (18-25, 25-16, 25-15, 25-23)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Ανδρεάδης, Αν.Δαλακούρας, Μιγιαήλοβιτς / Δαρίδης (λ), Γραμματικάκης, Κ.Δαλακούρας.
Α.Σ.ΑΡΗΣ (Κυριάκου): Χαριτωνίδης, Αρμενάκης, Ρόλιτς, Ντίνας, Γάτσης, Παπαδημητρίου / Τσοπάνογλου (λ), Ίλιτς, Ναζίρης, Χατζηπαραδείσης.
Σε λίγο περισσότερα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ