1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2013 21:43

Φιλικό «διπλό» στον Άγιο Δημήτριο για Μαρκόπουλο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σ' ένα αρκετά δυνατό φιλικό προετοιμασίας το Μαρκόπουλο, στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Αγίου Δημητρίου του οποίου επικράτησε με 2-1 (21-25, 25-21, 25-18).


Σ' ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά χρειάζονται ακόμα χρόνο, διότι τα ρόστερ τους είναι πλήρως ανανεωμένα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 15-19 στο πρώτο σετ, κατάφεραν όχι μόνο να επανέλθουν στο ματς, αλλά με τα πολύ καλά σερβίς της Καλαφατάκη προηγήθηκαν με 21-20 και τελικά έκαναν το 1-0 με 25-21.

Στα δύο επόμενα σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με το Μαρκόπουλο την ...δυσκολη στιγμή να κερδίζει τους πόντους που πρέπει. Μόνο εκεί φάνηκε η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Απούσα για τις γηπεδούχες η τραυματίας Στράγκα.

Να θυμίσουμε πως ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Α2 των γυναικών και το Μαρκόπουλο στην Α1.

Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές δοκιμές, ενώ να αναφέρουμε πως επόμενο φιλικό για τον Αστέρα στις 24/09 με τον ΖΑΟΝ (εντός έδρας), ενώ το Μαρκόπουλο παίζει με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Κυριακή 22/9 στις 19:30.

Τα σετ: 25-21, 21-25, 18-25

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ξενάκη): Χέλιου, Κουτροπούλου, Μαλουσάρη Ζ., Λάιου, Παπαδάκη Κ., Καλαφατάκη, Χειλαδάκη, Παναγιώτου, Γεωργακοπούλου, Γεωργίου, Παπαδάκη Μαρία (λ)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ορφανός): Βαρουδάκη, Γεωργιάδου, Λιάγκη, Γιαννέλη, Δικαιούλια, Σάντερς, Κάρλσον, Ζήση Χ., Ζήση Π., Μεθενίτη (λ)

Διαβάστηκε 4087 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ