1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2013 22:06

Σοκ με Ράντοβιτς στην Κηφισιά που αναζητά διαγώνιο (φωτο)

volleyleague.gr volleyleague.gr
Cannot find volleynews.v2/MEN/KHFISIA/2013-14/aok-aek-filiko folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/KHFISIA/2013-14/aok-aek-filiko/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μεγάλο πλήγμα για την Κηφισιά που έχασε τον Νεμάνια Ράντοβιτς, στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στους χιαστούς και έφυγε για την πατρίδα του, λύνοντας το συμβόλαιο του με την ομάδα των βορείων προαστίων που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου διαγώνιου.
Γαι την ιστορία η Κηφισιά επικράτησε με 2-1 (17-25, 25-20, 25-23) της ΑΕΚ ενώ παίχτηκε και 4ο σετ στους 15 πόντους που ολοκληρώθηκε με 15-09.
 
Επίσης στην αρχή του 1ου σετ ο Νικολάκης τραυματίστηκε στο μάτι (έφυγε ο φακός μετά από χτύπημα με μπάλα).

Τα σετ: 2-1 (17-25, 25-20, 25-23). Έξτρα σετ: 09-15.

Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Πρωτοψάλτης, Σουλτανόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Λένας, Σοάρες ντε Σόουζα / Ταμπουρατζής (λ), Ρούσης, Κούνας, Μουρούτης, Κάπελας.

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Γκενς, Παγιάν, Πέτρογλου, Μαντέκας, Τόρρες, Καλαϊτζίδης / Γκούζντα (λ), Τοκάνης, Παπακυριακού, Κρέτσης, Παπαδόπουλος.

«Είχαμε την ατυχία με τον Ράντοβιτς που μας πηγαίνει πίσω. Το μόνο θετικό είναι ότι βρήκαμε το πρόβλημα νωρίς και έκανε νωρίς εξετάσεις. Πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε το κενό», δήλωσε ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης.

«Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν κοιτάω καν το σκορ. Βλέπω ατομικά στοιχεία των παικτών αλλά και της ομάδας. Εχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας.



1 σχόλιο

  • Comment Link ενας παρών Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 21:09 posted by ενας παρών

    ΠΡΩΤΟΝ. Τό πρόβλημα μέ τόν Ράντοβιτς δέν διαπιστώθηκε κατά τή διάρκεια τού μάτς αλλά νωρίτερα. Έτσι όπως τό διατυπώνετε νομίζει κανείς ότι όλα έγιναν κατά τή διάρκεια τού μάτς.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Τό φιλικό μάτς έληξε μέ νικήτρια τήν ομάδα τής Κηφισιάς μέ 3-1. Απλά, λόγω καθυστερημένης έναρξής του, στό τέταρτο σέτ συμφωνήθηκε νά σταματήσει στούς 15 πόντους λόγω εισόδου αθλητριών άλλης ομάδας πού είχαν προπόνηση, αφού δυστυχώς μία από τίς πιό ιστορικές ομάδες τής Α1 βόλλευ, όπως είναι ό ΑΟΚ, δέν έχει δικό της γήπεδο.
    ΤΡΙΤΟΝ.Μιά μικρή λεπτομέρεια. Στό 4ο σέτ τό σκόρ δέν ήταν 15-9, αλλά 15-11 υπέρ τής Κηφισιάς.
    Λίγη προσοχή παραπάνω στήν ακρίβεια τών όσων γράφονται δέν βλάπτει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ