1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2013 23:59

Θετικά... αποκαλυπτήρια για τον Εθνικό

Στον πρώτο τους φιλικό αγώνα της σεζόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε 3-0 τη Νίκη Αιγινίου στον Έβρο.
Οι περίπου 150 φίλοι του Εθνικού είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά φέτος «ζωντανά» την νέα ομάδα, αγωνιζόμενη εναντίον μιάς ομάδας, που αγωνίζεται κι αυτή στην Α1 κατηγορία κι αν μη τι άλλο αποτελεί έναν δυνατό και αξιόμαχο αντίπαλο.

Εθνικός και Νίκη Αιγινίου λοιπόν, απαλλαγμένοι από το άγχος των βαθμών, αφέθηκαν στα σχέδια των δύο προπονητών , έπαιξαν ελεύθερα, δίνοντας στον Σάκη Μουστακίδη και τον κ. Μέλκα την ευκαιρία , να δοκιμάσουν «σχήματα» και συνθέσεις, και να δουν όλους τους διαθέσιμους παίχτες τους αγωνιζόμενους. Αυτοί με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν θετικά χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα στους φιλάθλους , που πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα χειροκρότησαν έντονα τις θεαματικές προσπάθειες όλων των παιχτών.

Συμπεράσματα είναι σίγουρα πολύ νωρίς να βγάλουμε, όμως τα πρώτα δείγματα της προετοιμασίας για τον Εθνικό , ήταν θετικά. Η ομοιογένεια το «δέσιμο» και οι εναλλακτικές λυσεις που έχει στα χέρια του ο Σ.Μουστακίδης δίνουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της πόλης να ευελπιστούν για μιά πορεία ανάλογη και ίσως καλύτερης της περυσινής.

Η Νίκη Αιγινίου έδειξε ότι κι αυτή διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο και η παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία θα αποτελέσει ξανά μια ευχάριστη επαρχιακή νότα στο χώρο του βόλλευ.

Τα σετ: 25-19, 25-20, 25-16

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Αν.Δαλακούρας, Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Μιχαήλοβιτς, Ανδρεάδης, Παπάζογλου / Δαρίδης (λ), Κοντοστάθης (λ), Κ.Δαλακούρας, Γραμματικάκης, Κασαμπαλής, Μπουφίδης, Κυριακίδης.

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Μέλκας): Λουστάκου, Β.Γεωργόπουλος, Γκορίδης, Νταλέιτζ, Μαυροβουνιώτης, Μακλάχλιν / Αγγελής (λ), Αναστασιάδης, Παράσογλου, Βουλκίδης, Ντουντούδης (λ).

Την Κυριακή στις 15.00 οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι στην Αλεξανδρούπολη.

* Το παρόν στις κερκίδες του ανανεωμένου ΔΑΚ Αλεξ/πολης έδωσε και η μητέρα του Ραφαήλ Κουμεντάκη που παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τις μητέρες των αφών Δαλακούρα –Κοντοστάθη και Κασαμπαλή. Στην μεγάλη κερκίδα βρέθηκε και ο «άτυχος» της φετινής χρονιάς Γιάννης Καβαρατζής που παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του με παρέα τις αθλήτριες της «Νίκης Αλεξ/πόλεως». Φυσικά δεν έλλειπε κανείς απο το Δ.Σ. του Τ.Α.Α.Π Εθνικού, με τον Πρόεδρο κ.Γιάννη Τζίμα μάλιστα να παρακολουθεί το Ματς απο τον πάγκο της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ