1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2014 21:24

Καζάζης: «Οι πιθανότητες μας εξανεμίστηκαν»

Ο Δημήτρης Καζάζης παραδέχθηκε την ανωτερότητα και την δίκαιη νίκη της Φρίντριχσαφεν, γνωρίζει την δυσκολία για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα.
«Εξαρχής γνωρίζαμε την δυσκολία του παιχνιδιού, ο αντίπαλός μας ήταν πολύ πιο αποφασισμένος από εμάς και φαίνεται ξεκάθαρα στο κομμάτι της επίθεσης. Στα πρώτα δύο σετ κάναμε κάποια εύκολα λάθη που δεν μας άφησαν να μπούμε στο παιχνίδι. Οι πιθανότητες μας έχουν εξανεμιστεί για την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν μία κακή εμφάνιση, ο αντίπαλος μας ήταν ανώτερος και δίκαια πήρε την νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Επίσης δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του Παναθηναϊκού ειδικά μετά από μία κακή εμφάνιση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να πάρουμε την νίκη».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου είπε: «Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, αλλά δεν δείξαμε την απαιτούμενη ψυχραιμία στις κρίσιμες μπάλες. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις στο πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη».

Ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Η απόδοση των αντιπάλων μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σημερινό αγώνα. Μας πιέσαν πάρα πολύ και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς ποια για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ευελπιστούμε για το καλύτερο από τις άλλες ομάδες αλλά και από την δικιά μας απόδοση».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκο: «Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, αυτά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικά για να σου δώσουν ρυθμό στο πρωτάθλημα και παρά την ήττα, βοηθηθήκαμε πολύ ενόψει της Δευτέρας».

7 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 18:54 posted by pamvo fan

    βρε γαυρακι ,μαθετε καταρχήν να διαβαζετε και πολύ περισσοτερο να καταλαβαίνετε αυτά που διαβαζετε.(βεβαια γαυρος και μυαλο είναι ασυμβιμβαστη εννοια).

    ειδες πουθενα να κανω αναφορα ,ότι τα γαυρακια δεν ερχονται στο γηπεδο του παμβοχαικου, αυτό γραφω ?????????????

    η επειδή ερχεσται στο βραχατι ,σας απαλλασει από την απαραδεκτη σταση σας να μην πηγαινεται στα εντος εδρας παιχνίδια.

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 16:39 posted by pamvo fan

    φιλε γαυρε ,στην βοχα ερχονται τα γαυρακια ,που βλεπουν ολυμπιακο μια φορα τον χρονο ,γιατι δεν ερχονται πειραια και πανε εκει για ξερχαμανιασουν και να φωναξουν .

    δευτερον ,δεν μιλησα για το πρωταθλημα στο συγκεκριμενο σχολιο μιλησα για το σημαντικο παιχνιδι στην ευρωπη.

    ειστε ανύπαρκτοι, στο βολλει εχει καλυτερο βολλευικο κοινο ο παναθηναικος η συρος η αλεξανδρουπολη ο ηρακλης .

    εγω μιλω για βολλευ προς αποφυγην παρεξηγήσεων .

  • Comment Link geo7 Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 10:01 posted by geo7

    pamvofan τα έχουμε πει για το Ρέντη πέρα απ΄ τελικούς ή ντέρμπι δεν είναι μεγάλη η προσέλευση, αλλά πάντα όταν παίζουμε στη βόχα η παρουσία μας είναι δυναμική, κλασικά στα ερασιτεχνικά αθλήματα οι επαρχιακοί σύνδεσμοι δίνουν βροντερό παρών στα εκτός έδρας.
    Φίλε panatha13 να μιλάς και εσύ για μικρή προσέλευση κόσμου πάει πολύ, ματς europa league έπαιξε η ποδοσφαιρική σου ομάδα με την εστορίλ και έκοψες 2000 εισιτήρια. αρνητικό ρεκόρ..
    και θα μας την πεις για λίγα άτομα στο βόλεϊ..?

  • Comment Link pamvo fan Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 12:49 posted by pamvo fan

    ΒΡΕ ΣΕΙς ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ,ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!

    ΦΕΤΟς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΧΑΝ 50 ΦΙΛΑΘΛΟΥς ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ,ΚΑΙ 22 ΦΙΛΑΘΛΟΙ Ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟς.

  • Comment Link panatha13 Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 09:12 posted by panatha13

    τωρα το καταλαβες σε καθε εντος εδρας παιχνιδι και σε ανδρες και σε γυναικες ποιο πολλα ειναι τα πανο τους παρα οι ιδιοι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ