1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί το φετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η CEV. Μπορεί οι διοργανώσεις Gold και Silver να έχουν το 2021 ρεκόρ συμμετοχών με 40 συνολικά χώρες, όμως θα απουσιάζουν οι Εθνικές μας ομάδες, με την Ε.Ο.ΠΕ. να μην τις δηλώνει.
Στο Λουξεμβούργο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και οι κληρώσεις για τις διοργανώσεις European Golden και Silver League του 2020 με την συμμετοχή 36 χωρών.
Η κακή υποδοχή και οριακή απώλεια του 2ου σετ έδωσαν την ευκαιρία στη Ρουμανία να πιστέψει στη νίκη στον πρώτο τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ ανδρών Β΄ που έγινε στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη. Η ελληνική ομάδα αντί να καθαρίσει το ματς με 3-0 σετ και να πάει άνετη στο Βουκουρέστι για τον δεύτερο τελικό την προσεχή Τετάρτη μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες μετά την ήττα με 3-2 σετ.
Αποστολή Novasports.gr στη Βοσνία - Τάσος Μπαϊρακτάρης: Τα πράγματα είναι απλά για την Εθνική ομάδα, καθώς κρατάει την τύχη της στα χέρια της.
Μετά τη νίκη της Εθνικής ανδρών επί της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με 3-0 σετ και το χαμένο σετ της Αυστρίας από την Ουγγαρία η ελληνική ομάδα στοχεύει σε νίκη με 3-0 σετ και στο Σεράγιεβο το προσεχές Σάββατο για να κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου.
Η Εθνική βόλεϊ ανδρών κρατάει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της καθώς νίκησε απόψε με 3-0 τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκουρη Ρέντη στον προτελευταίο αγώνα του Ευρωπαϊκού Λιγκ Β.
Η Εθνική βόλεϊ ανδρών θα δώσει την Τετάρτη (12/6, 19.30) τον κρίσιμο αγώνα με την Βοσνία στην προσπάθεια της να κατακτήσει την πρώτη θέση στον Α΄όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ Β ενώ η Αυστρία θα υποδεχτεί την Ουγγαρία. Βασικός πασαδόρος της ελληνικής ομάδας θα είναι ο Κώστας Στιβαχτής ενώ θα κάνει ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα ο Αγκίμ Κοτζάι του Πήγασου Πολίχνης.
Με μοναδική αλλαγή στην 14άδα τον Αγκίμ Κοτζάι στη θέση του Γιώργου Παπαλεξίου θα παραταχθεί η Εθνική ανδρών στο παιχνίδι με την Βοσνία στο «Μελίνα Μερκούρη», για την 5η αγωνιστική του Silver European League (12/6, 19.30).
Η Εθνική Ανδρών επικράτησε 3-1 της Ουγγαρίας για την 4η αγωνιστική του Silver European League  με τους πρωταγωνιστές να συμφωνούν ότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι τρεις πόντοι, παρά την απώλεια του σετ. 
Αποστολή, sport-fm 94.6Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου Πήρε το «Τρίποντο» στην Ουγγαρία με 3-1, παρά την απώλεια του πρώτου σετ
Αποστολή, sport-fm 94.6Κωνσταντίνος ΧατζηδημητρίουΗ Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει (7/6, 18:30) την Ουγγαρία για το Silver European League
Αποστολή, sport-fm 94.6Κωνσταντίνος ΧατζηδημητρίουΣτην γενέτειρα του Τσίμπορ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το αυριανό (18:30) παιχνίδι με την Ουγγαρία
Την ίδια 14αδα με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στην Αυστρία θα ταξιδέψει η Εθνική ανδρών στην Ουγγαρία, για την 4η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ Β' (8/6, 18.30).
Η Βοσνία επικράτησε με 3-1 σετ της Ουγγαρίας, για την 3η αγωνιστική του Silver European League ανδρών και πέτυχε την πρώτη της νίκη στον Α' όμιλο.
Στο καλό σερβίς και στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση απέδωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τη νίκη επί της Αυστρίας, ενώ και ο κεντρικός Γιώργος Πετρέας είπε πως η νίκη μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα της καλής εμφάνισης:
«Τετράποντο» πήρε η Εθνική ανδρών στον τρίτο αγώνα της στον Α΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ Β με αντίπαλο την Αυστρία και πήρε πάλι την κατάσταση στα χέρια της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στους διπλούς τελικούς.
Για τη νίκη επί της Ουγγαρίας αλλά και για τον επερχόμενο "τελικό" με την Αυστρία το Σάββατο για το Silver European League μίλησαν Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Ντίμα Φιλίποφ.
Την πρώτη της νίκη στον Α΄ όμιλο του Silver European League πέτυχε η Εθνική ανδρών στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Η «γαλανόλευκη» με πρώτο σκόρερ |(23π., 67% επ.) τον Νίκο Ζουπάνη επικράτησε 3-1 σετ (25-14,  25-23, 23-25, 25-22) της Ουγγαρίας κατακτώντας τους τρεις πρώτους της βαθμούς.
Χωρίς αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία, θα υποδεχθεί η Εθνική ανδρών την Ουγγαρία στο «Μελίνα Μερκούρη», για την 2η αγωνιστική του Silver European League.
Το δικό της όνειρο ζει το φετινό καλοκαίρι η 17χρονη Σταματία Κυπαρίσση. Η νεαρή ακραία (γεννημένη στις 20 Ιουνίου 2002) κλήθηκε στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο και άρπαξε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος από την πρώτη εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Λιγκ Β΄στην Αυστρία.
Με ήττα από την Αυστρία με 3-1 σετ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική βόλεϊ ανδρών στον Β΄όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ Β΄. Η ελληνική ομάδα μπήκε στην διοργάνωση χωρίς φιλικούς αγώνες και απέναντι στην Αυστρία και δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε υποδοχή και επίθεση. Οι αυστριακοί με καλύτερα ποσοστά στην επίθεση και λιγότερα λάθη στα τελειώματα των σετ κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Σελίδα 1 από 9

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ