1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Άλλη μία διάκριση είχαμε στην ελληνική διαιτησία στο εξωτερικό, με τον Κώστα Βουδούρη να είναι πρώτος διαιτητής στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων.
Η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 στην καθοριστική αναμέτρηση με τη Σλοβενία, και βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βόρεια Μακεδονία.
Την πρώτη της νίκη στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 πανηγύρισε η Εθνική νεανίδων, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ της διοργανώτριας του Ευρωβόλεϊ Βόρεια Μακεδονία.
Τον πρώτο της βαθμό στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 που διεξάγεται στα Σκόπια κατέκτησε η Εθνική γυναικών, η οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ από τη Φινλανδία.
Με το... αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 η Εθνική νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά τη προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε στην Boris Trajkovski Arena στα Σκόπια με 3-0 σετ από τη Πολωνία.
Το απόγευμα της Πέμπτης (25/8) θα φτάσει η αποστολή της εθνικής νεανίδων στη Βόρεια Μακεδονία εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινούν το Σάββατο 27/8.
Την Πέμπτη (25/8) αναχωρεί η αποστολή της εθνικής νεανίδων για τα Σκόπια όπου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η πανέμορφη Ιπάρ Οζάι Κούρτ αναδείχτηκε πολυτιμότερη αθλήτρια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών Κ20 που ολοκληρώθηκε στη Βόσνια. Η Τουρκάλα οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μετά και τους 27 πόντους που πήρε στον τελικό. Οι κορυφαίες:
Η Τουρκία για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 2012 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών Κ19 ετών που ολοκληρώθηκε στην πόλη Ζένιτσα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.
H 17χρόνη Ιταλίδα Βαλέρια Μπατίστα αναδείχτηκε πολυτιμότερη αθλήτρια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που ολοκληρώθηκε στα Τίρανα.
Μετά από συγκλονιστικό τελικό που είχε χιτσκοκικό φινάλε και φοβερή ανατροπή στα σετ η Ιταλία νίκησε την Ρωσία με 3-2 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που έγινε στα Τίρανα και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πρόκειται για τον έβδομο τίτλο της Ιταλίας στην 11η παρουσία της στον τελικό και τον πρώτο τίτλο μετά το 2010. Μάλιστα η Ιταλία έχει φοβερή παράδοση με την Ρωσία καθώς σε πέντε μεταξύ τους τελικούς έχει νικήσει τους τέσσερις!
Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωτάθλήματος νεανίδων (K19) που θα γίνει το βράδυ της Κυριακή 9/9 (20.00) στα Τίρανα. Είναι η 5η φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που οι δύο ομάδες θα βρεθούν στον τελικό μετά το 1994, το 1996, το 1998 και το 2008. Η Ιταλία έχει τρεις νίκες επί της Ρωσίας και η Ρωσία μία (1994).
Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία και η Ρωσία την Πολωνία στους δύο ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού πρωτάθλήματος νεανίδων που γίνεται στο Ντούρες και στα Τίρανα στην Αλβανία.
Η Ιταλία από τον Α΄όμιλο και η Ρωσία από τον Β΄όμιλο εξασφάλισαν τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία και μαζί τις απ΄ευθείας προκρίσεις για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωτάθλήματος νεανίδων που γίνεται στο Ντούρες και στα Τίρανα στην Αλβανία.
Η Λευκορωσία υποχρεώσε σε βαριά ήττα την Ολλανδία που είχε πρόβλημα στην υποδοχή της και απώλεσε το αήττητο στον Α΄όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωτάθλήματος νεανίδων που γίνεται στο Ντούρες και στα Τίρανα στην Αλβανία.
Η Γερμανία νίκησε την Τουρκία με 3-2 σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων που γίνεται στο Ντούρες και στα Τίρανα στην Αλβανία.
Την πρώτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ θα φιλοξενήσει η Αλβανία από σήμερα μέχρι και την μεθεπόμενη Κυριακή. Οι αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 θα γίνουν στο Ντούρες και στα Τίρανα και η Αλβανία ως γηπεδούχος θα είναι στον Α΄όμιλο μαζί με την Ολλανδία, την Πολωνία, την Βουλγαρία, την Λευκορωσία και την Ιταλία.
Με το …αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο-μπαράζ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων η Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στο Βαθύ της Σάμου ηττήθηκε 3-0 σετ (25-19, 25-16, 25-23) από την Σλοβακία με την ομάδα του Μπουτσορή να βγάζει στο πρώτο της παιχνίδι πολλά προβλήματα στην υποδοχή της (δέχθηκε 15 άσσους).
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου η συνέντευξη Τύπου του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα φιλοξενηθεί στο Βαθύ της Σάμου το διάστημα 28-30 Ιουνίου.
Με κορυφαία της Ελίσα Σουριάνο, η Ελβετία νίκησε με 3-0 σετ την Εσθονία και πέτυχε την πρώτη της νίκη στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο κλειστό της Πορταριάς. 
Τη δεύτερη νίκη της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 πανηγύρισε την Παρασκευή 27 Απριλίου η Εθνική Νεανίδων. Η "γαλανόλευκη" νίκησε με 3-0 σετ την Εσθονία και διπλασίασε τις νίκες της. Το Σάββατο 28/4 στις 18.30 ο "τελικός" απέναντι στην επίσης αήττητη Βουλγαρία για την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για το Ευρωβόλεϊ της Αλβανίας (1-9/9).
Η Βουλγαρία νίκησε με 3-0 σετ την Εσθονία στο κλειστό της Πορταριάς και ξεκίνησε με νίκη στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19 που διεξάγεται στη πόλη της Μαγνησίας. 
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ