1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανάθεση της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ20 (εφήβων) και την συνδιοργάνωση με την Κύπρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 (κορασίδων) για το 2024.
Η Ρωσία συνέχισε την κυριαρχία της στο Κ17 EuroVolley Γυναικών, καθώς κέρδισε τον πέμπτο τίτλο συνολικά και τον τέταρτο στη σειρά.  Στον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα, νίκησε την Τουρκία με 3-1 (20-25, 25-16, 25-12, 25-23) και με 6/6 νίκες κατέκτησε το τρόπαιο.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στη Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κοριτσιών Κ17 (πρώην κορασίδων). Σήμερα Πέμπτη 8/10 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί της διοργάνωσης ανάμεσα στη Τουρκία και τη Σερβία και τη Ρωσία με την Ιταλία.
Στο Μαυροβούνιο ξέκινησε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17 γυναικών.
Η Εθνική κορασίδων ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Ρουμανία την 5η ημέρα του 1ου προκριματικού γύρου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17 που διεξάγεται στο Μπάλκσιρ της Τουρκίας. Με απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και τερμάτισε στη 4η θέση στον όμιλο.
Η αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ στο Άρνεμ της Ολλανδίας ολοκληρώθηκε με τον αγώνα κόντρα στη Σερβία από την οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ αν και η γενικότερα η αγωνιστική εικόνα της εθνικής μας ήταν βελτιωμένη.
Στον 4ο κατά σειρά αγώνα της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας η εθνική μας ομάδα για μια ακόμα φορά γνώρισε την ήττα, χάνοντας αυτή τη φορά από την Πολωνία με 3-0 σετ.
Παρά την εκπληκτική εμφάνιση της Ευφροσύνης Αλεξάκου η Εθνική Κορασίδων δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρουμανία και γνώρισε την ήττα με 3-1, για την 3η αγωνιστική του Β' ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τη δεύτερη ήττα της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας γνώρισε η εθνική μας ομάδα αυτή τη φορά από τη Σλοβενία με 3-1 σετ.
Δείτε μέσω του volleynews.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης της Εθνικής Κορασίδων κόντρα στην αντίστοιχη της Σλοβενίας, για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Με το... αριστερο ξεκίνησε η Εθνική κορασίδων στο Ευρωπϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ολλανδία. Η γαλανόλευκη ηττήθηκε με 3-0 από τη Λευκορωσία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Παρακολοθήστε την εξέλιξη του πρώτου αγώνα της Εθνικής κορασίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδία με αντίπαλο τη Λευκορωσία
Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λευκορωσία, η πρώτη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18, ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα της εθνικής ομάδας των κορασίδων στο Άρνεμ της Ολλανδίας.
Προκριματικά Ευρωπαϊκού Κορασίδων3η ημέραΚυριακή 15 ΙανουαρίουΓυμναστήριο Dvorana, Κροατία20.30: Ελλάδα - Νορβηγία 3-0 (25-23, 25-16, 25-16)
Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε με 3-1 από την οικοδέσποινα Κροατία την δεύτερη ημέρα των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πλέον για να προκριθεί ως πρώτη θέλει νίκη αύριο επί της Νορβηγίας και ήττα της Κροατίας από την Φινλανδία.
Την ήττα γνώρισε η Εθνική Κορασίδων στο δεύτερο παιχνίδι της για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 3-1 από την οικοδέσποινα Κροατία και πλέον έπεσε στη δεύτερη θέση.
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής Κορασίδων στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας στο Ροβίνι της Κροατίας
H Ρωσίδα Αντζελίνα Λαζαρένκο αναδείχτηκε πολυτιμότερη αθλήτρια (ΜVP) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων που ολοκληρώθηκε απόψε στο Πλόνβιβ της Βουλγαρίας με την Ρωσία να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Η Λαζαρένκο αναδείχτηκε και καλύτερη μπλοκερ και μάλιστα την απονομή την έκανε ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ, πρωταθλητής το 1997 με τον Άρη.
Μετά από 18 χρόνια η Ρωσία ανέβηκε και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων και κατάκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Στον τελικό που έγινε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας η Ρωσία νίκησε την Σερβία 3-2 σετ και πήρε τον τίτλο.
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων Α φάση - Α όμιλος5η αγωνιστικήγήπεδο: Σαμόκοφ Αρένα - Βουλγαρία20.30 Ελλάδα - Ρωσία 0-3 (19-25, 22-25, 16-25)
Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις του Α’ ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών U18 πανηγύρισε η Σερβία στο «Αρένα Σάμοκοβ», επικρατώντας με 3-0 (25-18, 25-17, 25-16) της θεωρητικά πανίσχυρης Ιταλίας και διατήρησε το αήττητο επί βουλγαρικού εδάφους.
Η Εθνική κορασίδων έχασε το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γερμανία και ο προπονητής της ομάδας, Γιάνης Ανδρεάδης τόνισε.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ