1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Με το... δεξί μπήκε η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στην Ιταλία καθώς νίκησε με 3-2 την Πορτογαλία σ' ένα περιπετειώδες ματς.
Πρώτη συγκέντρωση και πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας εφήβων Κ20, εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Ιταλία.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανάθεση της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ20 (εφήβων) και την συνδιοργάνωση με την Κύπρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 (κορασίδων) για το 2024.
Η Ρωσία διατήρησε τα σκήπτρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που ολοκληρώθηκε στο Μπρνο της Τσεχίας.
Στο Μπρνο της Τσεχίας θα γίνει απόψε (4/10, 19.00) ο τελικός μεταξύ της Ιταλίας και της Ρωσίας για τον τίτλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 ανδρών, ενώ νωρίτερα στις 16.30 θα παίξουν για το χάλκινο μετάλλιο η Λευκορωσία και το Βέλγιο.
Στο Κουρίμ και στο Μπρνο της Τσεχίας βρίσκεται σε εξέλιξη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 ανδρών και απόψε ολοκληρώθηκε η Α΄φάση της διοργάνωσης.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ευρωπαϊκού πρωταθληματος ανδρών Κ18 ήταν ο Ιταλός Λούκα Πόρο που πήρε τον τίτλο του MVP και τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας βόλεϊ της Βουλγαρίας Λιούμπομιρ Γκάνεφ.
Μέσα από το δράμα της πανδημίας η νέα γενιά των αθλητών του ιταλικού βόλεϊ έδειξε τις αντοχές της και τη δύναμη της. Μετά από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις στον ημιτελικό (νίκησαν 3-2 την Πολωνία) και στον τελικό που επικράτησαν 3-0 της Τσεχίας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 που ολοκληρώθηκε στο Λέτσε.
Η πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών Κάτω 18 ετών ολοκληρώθηκε με τη νίκη της Βουλγαρίας επί της διοργανώτριας Ιταλίας με 3-2 σετ αλλά και την πρόκριση της Τσεχίας στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Έτσι τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι Βουλγαρία - Τσεχία και Ιταλία - Πολωνία.
Τους 10 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό, αφού μία γυναίκα 93 ετών είναι το τελευταίο θύμα του ιού στη χώρα μας.
Μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του IOS OPEN ONE* STAR πανηγύρισαν στην άμμο της παραλίας Μυλοπότας οι Ιάσονας Κανέλλος, Στέλιος Τζιουμάκας.
Ξεκίνησε χθες η τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων (Κ20). Η Εθνική Ελλάδας δεν έχει προκριθεί αλλά ελληνική συμμετοχή υπάρχει στην διαιτησία.
Την Πέμπτη 28/6 αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Εφήβων για το Ζνταρ της Τσεχίας, όπου θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 (29/6-1/7).
Η Πολωνία είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία εφήβων.  Σε έναν τελικό που έγινε στην Φιλιππούπολη (Πλόβντιν) της Βουλγαρίας επικράτησε της Ουκρανίας με 3-1.
Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό η Ουκρανία επικράτησε με 3-2 της Ιταλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 που διεξάγεται στην Βουλγαρία.
Η Εθνική Εφήβων προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Εσθονία, ωστόσο έμεινε από δυνάμεις και τελικά ηττήθηκε με 3-2 στην πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.
Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του 2ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων κάτω των 23 ετών που γίνεται στο Ντουμπάι βρίσκονται η Κούβα και η Ιταλία καθώς είναι οι μοναδικές ομάδες που συνεχίζουν αήττητες μετά την 3η αγωνιστική στον Α΄όμιλο.
Η Ρωσία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων, με το νέο ανερχόμενο αστέρι των Ρώσων, ο νεαρός πασαδόρος Πάβελ Πανκόβ να αναδεικνύεται καλύτερος παίχτης της διοργάνωσης.
H μεγάλη και βαριά παράδοση της Ρωσίας στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ συνεχίστηκε και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που ολκληρώθηκε απόψε στο Μπρνο της Τσεχίας. Στον τελικό η Ρωσία νίκησε την Πολωνία με 3-0 και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην κατηγορία.
H Πολωνία και η Ρωσία θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων στον τελικό που θα γίνει στις 18.30 σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο Μπρνο της Τσεχίας.
Πολωνία - Γαλλία και Ρωσία - Σλοβενία είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Κάτω 20 ετών που γίνεται στις πόλεις Νίτρα (Σλοβακία) και Μπρνο (Τσεχία). Οι ημιτελικοί, οξ αγώνες για τις θέσεις 5-8 και οι τελικοί θα γίνουν πλέον στο Μπρνο.
Η Πολωνία διατήρησε το αήττητο μετά την 4η ημέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και είναι η μοναδική ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης η οποία διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας και στη Νίτρα της Σλοβακίας.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ