1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της CEV η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της 2ης φάσης του Beach Volley Nations Cup 2024, της νέας διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που αφορά τις εθνικές ομάδες (στα πρότυπα του Davis Cup στο τένις).
Ανακοινώθηκαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία οι πρώτες διοργανώσεις beach volley που έχουν εγκριθεί για το 2024 στην κατηγορία Futures.
Σε συμφωνία για να φιλοξενήσει ο Πειραιάς μία από τις μεγάλες διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley το 2024 ήρθε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με τον Δήμο Πειραιά.
Ανοίγει αύριο (10/8) στη Βαρσοβία η αυλαία στο τουρνουά Futures στο οποίο συμμτέχουν και οι Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου, Λίζα Τριανταφυλλίδη, Διονυσία Μάτιου.
Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου μιλάει για την φετινή ονειρική χρονιά για τα Δωδεκάνησα και την Κω, καθώς οι αθλητές από την περιοχή αυτή κατέκτησαν τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες των ανδρών. Αναφέρεται στην άνοδο του beach volley τα τελευταία χρόνια και μας λέει πως το πρώτο που ήθελε να κάνει μετά το χρυσό  του γιου του Δημήτρη στον Άγιο Νικόλαο, ήταν να εξαφανιστεί για να μην τον βλέπουν.
Ο Αλέξανδρος Κουρτίδης με τον Γιώργο Πασχαλέρη και οι νεαρές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο τελευταίο τουρνουά Open της North Area Beach Volley Circuit στην Καριανή Καβάλας.
Στην Κάριανη Καβάλας θα πέσει η αυλαία των τουρνουά Open του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2023. Το Kariani Open θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Αυγούστου στο Εν Πλω Beach Bar, συνδιοργανωτή στο τελευταίο επίσημο τουρνουά της North Area Beach Volley Circuit για το 2023.
Συνώνυμο των τελικών του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ έχει γίνει ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης, που φιλοξένησε την διοργάνωση των πρωταθλητών για έκτη συνεχόμενη χρονιά.
Το όνειρό τους πραγματικότητα έκαναν στην άμμο του Αγίου Νικολάου ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. Οι δύο αθλητές ήταν αυτοί που στο τέλος ανέβηκαν στη κορυφή της Ελλάδας για το 2023 και μίλησαν για τον τίτλο που κατέκτησαν στην Κρήτη και για την φετινή τους πορεία ως συμπαίκτες.
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας για το 2023 στις γυναίκες Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη. Οι δύο αθλήτριες αναφέρθηκαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην καριέρα τους, για την διοργάνωση στον Άγιο Νικόλαο και έκαναν τις απαραίτητες αφιερώσεις στους ανθρώπους που τις στήριξαν στη φετινή τους πορεία.
Η αυλαία και των φετινών τελικών που φιλοξενήθηκαν για 6η συνεχόμενη φορά στον Άγιο Νικόλαο έπεσε με την τελετή λήξης όπου είχαμε τις απονομές και τις ειδικές βραβεύσεις όλων όσων συνέβαλαν στο να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία και τα φετινά Agios Nikolaos Finals.
Όπως στις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες γράφτηκε ιστορία με τους Σταύρο Ντάλλα, Δημήτρη Χατζηνικολάου να κατακτούν τον πρώτο τους τίτλο στην άμμο...
Οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη είναι οι νέες βασίλισσες της άμμου καθώς επικράτησαν με 2-0 σετ των Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη στον τελικό στα Agios Nikolaos Finals.
Στο μικρόκοσμο του ελληνικού μπιτς βόλεϊ αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα, δίνοντας εδώ και πολλά χρόνια το δικό της αγώνα και φτάνοντας τελικά στη δικαίωση.
Νέους πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουμε και στους άνδρες, με τον Σταύρο Ντάλλα και τον Δημήτρη Χατζηνικολάου να δίνουν ραντεβού με τον Ιάσονα Κανέλλο και τον Γιώργο Τερζόγλου για τη κορυφή. Στις 19.45 ο τελικός των ανδρών σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.
Οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη και οι Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη συνθέτουν το ζευγάρι των τελικών στις γυναίκες στα Agios Nikolaos Finals. Μαλιστα το Κρητικό ζευγάρι έκανε απίστευτη ανατροπή στον  δεύτερο ημι-τελικό κόντρα στο μεγαλο φαβορί Καραγκούνη-Χριστοδούλου με 2-1 απο 1-0 που ηταν πίσω.
Τελευταία ημέρα στα Agios Nikolaos Finals με την αντίστροφη μέτρηση για την αναδειξη των φετινών πρωταθλητών στην άμμο.Στις 10:00 ξεκίνησαν οι ημιτελικοί των γυναικών κι αμέσως και ακολουθούν αυτοί των ανδρών, ενώ από τις 16:45 μπαίνουμε στην τελική ευθεία αρχικά με τη διεξαγωγή των αγώνων για τις θέσεις 3-4 και κατόπιν (19:00, ΕΡΤ3) οι δύο τελικοί.
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 2ης ημέρας στα Agios Nikolaos Finals με τη διεξαγωγή των προημιτελικών στο ταμπλό των ανδρών.
Συμπληρώθηκε το παζλ των ημιτελικών στα Agios Nikolaos Finals με τις Καραγκούνη/Χριστοδούλου, Λάβδα/Σαμπάτη να παίρνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Mάλιστα οι δύο τελευταίες αποδείχτηκαν πολύ σκληρές για να αποκλειστούν καθώς μετά την ήττα-σοκ στους ομίλους απο Καζάκου-Τριγωνίδου πήραν τη ρεβανς στον προημιτελικό και μετά απο εκπληκτική ανατροπή, πέρασαν  με 1-2 σετ στον ημιτελικό.
Τρία τάι μπρέικ με ισάριθμες ανατροπές περιελάμβανε το μεσημεριανό πρόγραμμα στο ταμπλό των ανδρών στα Agios Nikolaos Finals 2023.
Οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη και οι Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη είναι οι πρώτες ομάδες που έκλεισαν θέση στους ημιτελικούς της Κυριακής (30/7, 10:00)
Σε εξέλιξη από τις 09:00 είναι η δεύτερη μέρα των τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που διεξάγονται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην μαρίνα Αγίου Νικολάου.Παρακολουθήστε μέσα από το Livefeed του volleyball.gr όλα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Νικόλαο σε πραγματικό χρόνο.
Με τέσσερις αναμετρήσεις από τους δύο ομίλους των γυναικών ξεκίνησαν οι μάχες στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και με το… καλημέρα είχαμε την πρώτη έκπληξη.
Αναστασία και Μοσχούλα από την αρχή της σεζόν στην άμμο προσπαθούσαν να βρεθούν στο κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam αλλά συνήθως η πορεία τους σταματούσε στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών. Κι όμως το δίδυμο από την Πάτρα κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε καθώς κατάφεραν στα προκριματικά των τελικών να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια που της έφεραν στον Άγιο Νικόλαο.
Σελίδα 1 από 39